Ο Αντετοκούνμπο βρήκε το μυστικό για να βελτιωθεί στις βολές

Ο Αντετοκούνμπο βρήκε το μυστικό για να βελτιωθεί στις βολές

Ο Greek Freak μίλησε για το χαμηλό ποσοστό ευστοχίας του στις βολές και για τα παιχνίδια με Νετς και Λέικερς που ακολουθούν.

Στην αδυναμία του από τη γραμμή των βολών εστίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak τόνισε ότι πρέπει να προπονηθεί πολύ σε αυτό το κομμάτι, ενώ αναφέρθηκε στα παιχνίδια που ακολουθούν με τους Νειτς και τους Λέικερς, ως μία ευκαιρία για τους Μπακς ώστε να βελτιωθούν.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο:

«Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά στο μαρκάρισμα τον Ντόντσιτς, του βάλαμε κορμιά, τον αναγκάσαμε να πασάρει τη μπάλα. Την έχει συνεχώς στα χέρια του. Πρέπει να είμαστε έτσι για 48 λεπτά. Και ο Χόλιντεϊ και όλοι έκαναν καλή δουλειά.

Πρέπει να σουτάρω περισσότερο, να προπονηθώ να δώσω έμφαση στην τεχνική μου. Όσο περισσότερο σουτάρεις, όσο περισσότερο δουλεύεις, τόσο καλύτερος γίνεσαι, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στις βολές. Δεν σκέφτομαι όταν είμαι στη γραμμή, απλώς σουτάρω, αυτό κάνω από παιδί. Προσπαθώ να έχω καλή τεχνική, να μην είναι κοντές οι εκτελέσεις μου.

Ο Πορζίνγκις θέλει να σουτάρει τρίποντα, θέλει και να εκτελεί στο ένα πόδι, ξέρουμε ποιος είναι, πρέπει να τον δυσκολεύουμε, να τον αναγκάζουμε να βάζει τη μπάλα στο παρκέ, να πηγαίνει προς τα αριστερά. Είναι τεράστιος, ξέρεις ότι δεν μπορείς να του μπλοκάρεις το σουτ, πρέπει απλώς να τον δυσκολέψεις.

Είναι ωραία τα ματς που ακολουθούν (με Νετς και Λέικερς), θα είναι καλή ευκαιρία για εμάς για να βελτιωθούμε. Μόνο αυτό υπάρχει στο μυαλό μας. Σίγουρα όμως ακόμη και αν κερδίσουμε, δεν θα λέει κάτι. Πρέπει απλά να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα, στην άμυνα και στην επίθεση, να είμαστε ομαδικοί, να βελτιωνόμαστε πνευματικά ως ομάδα.

Είναι προφανές ότι δεν είναι ωραίο να μη βρίσκεσαι στο παρκέ εξαιτίας φάουλ, στο τέλος της ημέρας όμως ξέρω πως θα υπάρχουν βράδια που θα έχω πρόβλημα, θα βρίσκομαι στον πάγκο και θα πρέπει να εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου. Όταν γυρίζω, θα πρέπει να είμαι επιθετικός. Στο τέλος το έκανα, ήμουν επιθετικός, βρήκα και τους συμπαίκτες μου.

Ο Κρις Μίντλετον είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Στα κρίσιμα πρέπει να του δίνεις τη μπάλα. Θέλει τις μεγάλες στιγμές και τον εμπιστεύομαι. Είναι απίθανος ηγέτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ