Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / NBA / Αντετοκούνμπο : Βγήκε και εκτέλεσε βολές μετά τον αγώνα (vid)
Αντετοκούνμπο : Βγήκε και εκτέλεσε βολές μετά τον αγώνα (vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε κακό ποσοστό στις βολές απέναντι στους Μάβερικς, ωστόσο φρόντισε να δείξει σε όλους πως αυτό δε θα μείνει έτσι, καθώς μετά το τέλος του αγώνα βγήκε μόνος του και άρχισε να βαράει βολές.
Το είπε και το έκανε! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μεγάλο πρόβλημα με τις βολές του απέναντι στους Μάβερικς, καθώς είχε μόλις μία εύστοχη βολή στις δέκα προσπάθειες του, γράφοντας αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία των Μπακς. Ο back-to-back MVP δήλωσε πως για να βελτιωθεί θα πρέπει να σουτάρει περισσότερο και φρόντισε αυτό να γίνει από νωρίς.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν έχασε καθόλου χρόνο και μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στους Μαβς, βγήκε στο παρκέ και άρχισε να βαράει μόνος του βολές, θέλοντας να αφήσει πίσω την άστοχη βραδιά από τη γραμμή της φιλανθρωπίας…
Ακόμη μία φορά που ο Γιάννης αποδεικνύει πως δεν είναι ένας από τους πολλούς…
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, οι Μπρούκλιν Νετς βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της απόκτησης του Μπλέικ Γκρίφιν, που έμεινε επίσημα ελεύθερος από τους Πίστονς.
Ο Μάικ Κόνλεϊ των Τζαζ θα πάρει την θέση του τραυματία Ντέβιν Μπούκερ στο All Star Game, με τον έμπειρο γκαρντ να αγωνίζεται για πρώτη φορά στη γιορτή του ΝΒΑ.
ΛαΒίν: «Οι Μπουλς πλέον παλεύουν σε κάθε παιχνίδι»
Ο Ζακ ΛαΒίν μίλησε για τις αλλαγές που έχουν συμβεί στους Σικάγο Μπουλς φέτος, τονίζοντας πως πλέον η ομάδα παλεύει ακόμα και τα ματς που μοιάζουν χαμένα.
Πολύ κοντά στην επιστροφή ο ΛεΒέρτ – Eλάχιστους μήνες μετά από την αφαίρεση καρκινικού όγκου
Ευχάριστα νέα έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για την υγεία του Καρίς ΛεΒέρτ και τους Πέισερς, καθώς ο ταλαντούχος γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στην δράση άμεσα, μόλις λίγους μήνες έπειτα από την αφαίρεση ενός καρκινικού όγκου από τα νεφρά του.