Ο Μπρουκς σχολίασε τις φήμες για το μέλλον του Μπράντλεϊ Μπιλ

Ο Μπρουκς σχολίασε τις φήμες για το μέλλον του Μπράντλεϊ Μπιλ

Διέψευσε ο Σκοτ Μπρουκς τις φήμες που θέλουν τον Μπράντλεϊ Μπιλ να αποχωρεί από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς για άλλη ομάδα στο ΝΒΑ. Ο Μπρουκς ανέφερε ότι ουδέποτε ο Μπράντλεϊ Μπιλ του ζήτησε κάτι τέτοιο και εξήγησε ότι ο παίκτης είναι μέρος του σχεδίου  που θα οδηγήσουν τους Ουίζαρντς σε υψηλές πτήσεις. Ο Μπρουκς ανέφερε: «Εγώ […]

Διέψευσε ο Σκοτ Μπρουκς τις φήμες που θέλουν τον Μπράντλεϊ Μπιλ να αποχωρεί από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς για άλλη ομάδα στο ΝΒΑ.

Ο Μπρουκς ανέφερε ότι ουδέποτε ο Μπράντλεϊ Μπιλ του ζήτησε κάτι τέτοιο και εξήγησε ότι ο παίκτης είναι μέρος του σχεδίου  που θα οδηγήσουν τους Ουίζαρντς σε υψηλές πτήσεις.

Ο Μπρουκς ανέφερε:

«Εγώ και ο Μπραντ δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο. Γνωρίζουμε πως είναι μέρος του σχεδίου μας. Δεν κερδίζουμε αυτή την περίοδο και όταν δεν παίρνεις νίκες ο κόσμος θεωρεί πως θα πετάξεις την πετσέτα και θα τα παρατήσεις, πως θα αφήσεις τους καλούς σου παίκτες.

Όμως, ο Μπιλ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας. Φυσικά, κάθε ομάδα θα τον ήθελε. Το καλό πράγματα είναι πως βρίσκεται στην ομάδα που τον αγαπάει πιο πολύ. Λατρεύω να τον προπονώ. Θέλει και ο ίδιος να είναι εδώ και γι’ αυτό υπέγραψε πρόσφατα την επέκταση του συμβολαίου του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ