ΜακΚόλουμ : «Η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που πήγα ήταν η Ελλάδα» (vid)

ΜακΚόλουμ : «Η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που πήγα ήταν η Ελλάδα» (vid)

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, σε δηλώσεις του, μίλησε για την Ελλάδα, την πόλη που θα επέλεγε να ζήσει στην Ευρώπη, αλλά και για το ποδόσφαιρο.

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα «talkbasketball» και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την Ελλάδα, η οποία ήταν η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που επισκέφθηκε, λόγω του αδερφού του Έρικ, ο οποίος αγωνίστηκε στη χώρα μας με τη φανέλα του Απόλλων Πατρών το 2012-13.

Παράλληλα ο Αμερικανός σταρ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς μίλησε για το ποδόσφαιρο και ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης, ενώ αποκάλυψε πως ο Τόνι Πάρκερ είναι ο παίκτης που τον έχει δυσκολέψει περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ:

Για την Ελλάδα: «Νομίζω ότι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που επισκέφθηκα ήταν… Πήγαινα στην Ελλάδα. Ο αδερφός μου έπαιζε για τον Απόλλωνα Πάτρας και κατέληξα στην Ελλάδα να τον δω να αγωνίζεται. Κάθε πόλη είναι διαφορετική και μοναδική. Μεγάλωσα τρώγοντας πολύ ελληνικό φαγητό γιατί ο συμπαίκτης μου, Κώστας Κουφός, ήταν Έλληνας. Έτσι είχα πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό φαγητό και πάντα μου άρεσε».

Για το ποια ευρωπαϊκή πόλη θα επέλεγε να ζήσει: «Ω, θα μπορούσα να σας δώσω μια λίστα. Θα μπορούσα να ζήσω στη Βαρκελώνη, στη Μαδρίτη, στην Αθήνα. Θα μπορούσα να ζήσω στη Σαντορίνη, την Κρήτη. Θα μπορούσα να ζήσω σε μικρότερες πόλεις και σε πολλές διαφορετικές χώρες. Θα επέλεγα επίσης την Κωνσταντινούπολη ή το Ισραήλ».

Για τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη: «Πάντα μας αρέσουν οι καλύτεροι παίκτες, σωστά; Αυτό δεν συμβαίνει συνήθως; Ο Νεϊμάρ, ο Ρονάλντο, ο Μέσι… Όταν ήμουν νεότερος, έπαιζα ποδόσφαιρο και μου άρεσε ο Γουέιν Ρούνεϊ».

Για τον Ευρωπαίο του είχε κάνει τη ζωή δύσκολη στο ΝΒΑ: «Προσπαθώ να σκεφτώ… Στη ρούκι χρονιά μου, ο Τόνι Πάρκερ με είχε δυσκολέψει. Έκανε ό, τι ήθελε… Δεν έπαιζα πολύ την πρώτη μου χρονιά, αλλά τις φορές που αγωνίστηκε, ο Τόνι είναι πολύ καλός απέναντι μου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ