Αντετοκούνμπο : «Ξέρουμε πως να συνεργαστούμε με τον Μίντλετον»

Αντετοκούνμπο : «Ξέρουμε πως να συνεργαστούμε με τον Μίντλετον»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη νίκη των Μπακς επί των Κινγκς, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Κρις Μίντλετον

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους σημείωσαν οι Μπακς που επικράτησαν στο Μιλγουόκι του Σακραμέντο με 128-115. Τα «ελάφια» βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 18-13, που τους φέρνει στην τρίτη θέση της Ανατολής πίσω από Φιλαδέλφεια (20-11) και Μπρούκλιν (20-12).

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ήταν και πάλι ο κορυφαίος των ελαφιών αλλά και της αναμέτρησης (38 πόντους, 18 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 33 λεπτά συμμετοχής) αναφέρθηκε στην απόδοση του Κρις Μίντλετον (32 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 μπλοκ) λέγοντας τα εξής:

«Με τον Κρις το κάνουμε όλο αυτό μαζί για περίπου οκτώ χρόνια. Είναι κάτι που γνωρίζουμε καλά. Ξέρουμε πως να συνεργαστούμε και να βάλουμε δύσκολα στους αντιπάλους. Εγώ προσωπικά μετά από τόσα χρόνια ξέρω πότε νιώθει καλά και τότε είναι που πρέπει να απομακρυνθείς από μπροστά του. Όλο αυτό κάνουμε αυτό από την πρώτη μέρα.

Όσο για εμένα, το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και ειδικά τις βολές μου. Εμπιστεύομαι την τεχνική μου. Σήμερα νομίζω ότι πήρα όλα τα σφυρίγματα που άξιζα. Νιώθω πολύ καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ