Κυρίαρχος Γιάννης με τις δύο καλύτερες φάσεις του Top 10 (vid)

Κυρίαρχος Γιάννης με τις δύο καλύτερες φάσεις του Top 10 (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυριαρχεί στο σημερινό Top 10 του ΝΒΑ, έχοντας τις δύο κορυφαίες φάσεις της βραδιάς με μία τάπα και το κάρφωμα που... καθάρισε τους Κλίπερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς, με τον «Greek Freak» να… μιλάει στα δύσκολα και να χαρίζει τη νίκη στα «ελάφια».

Η κυριαρχική εμφάνιση του Έλληνα σούπερ σταρ αποτυπώνεται απόλυτα και στο σημερινό Top 10 του ΝΒΑ, με τον 26χρονο φόργουορντ να κατέχει τις δύο πρώτες θέσεις στη λίστα.

Αρχικά στην κορυφή βρίσκεται το τρομερό του κάρφωμα που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στους Μπακς, ανάμεσα σε δύο παίκτες των Κλίπερς που έκαναν το… λάθος να προσπαθήσουν να τον κόψουν.

Στο νούμερο δύο ο Ίβιτσα Ζούμπατς αποφάσισε να πάει για ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, λογάριαζε όμως χωρίς τον Αντετοκούνμπο ο οποίος σηκώθηκε μπροστά του και του… έσβησε τα φώτα.

Τέλος, στην τρίτη θέση συναντάμε τον Τζέισον Τέιτουμ με το άψογο «ζογκλερικό» που επιχείρησε, σκοράροντας απέναντι σε δύο παίκτες των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ