Διέρρευσαν οι εμφανίσεις του All-Star Game και θυμίζουν… Πέισερς (pic)

Διέρρευσαν οι εμφανίσεις του All-Star Game και θυμίζουν… Πέισερς (pic)

Το All-Star Game θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (7/3), με τις εμφανίσεις που θα φορέσουν οι παίκτες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και να θυμίζουν... Πέισερς.

Το All-Star Game 2021 του ΝΒΑ είχε αρχικά αναλάβει να διοργανώσει η Ιντιανάπολη, αλλά για λόγους δημόσιας υγείας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η πόλη δεν ήταν εν τέλει σε θέση να αποτελέσει τη φετινή οικοδέσποινα.

Αν και της ανατέθηκε επισήμως το All-Star Game του 2024, το ΝΒΑ προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση για να… απαλύνει τον πόνο των δημοτών της, που όμως σηκώνει αρκετή συζήτηση.

Συγκεκριμένα, οι εμφανίσεις του φετινού All-Star Game διέρρευσαν και φαίνεται πως σχεδιάστηκαν αντιγράφοντας ρετρό εμφανίσεις των ομάδων των Ιντιάνα Πέισερς, για να θυμίζουν δηλαδή την ομάδα της πόλης από περασμένες δεκαετίες.

Θυμίζουμε πως το ΝΒΑ All-Star Game 2021 ανατέθηκε από τη λίγκα στην Ατλάντα και θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή, 7 Μαρτίου (03:00π.μ.), αφού λόγω του κορωνοϊού όλα τα event θα γίνουν σε μία μόνο μέρα και όχι ένα Σαββατοκύριακο.

Δείτε τις εμφανίσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ