Πολύ κοντά στην επιστροφή ο ΛεΒέρτ – Eλάχιστους μήνες μετά από την αφαίρεση καρκινικού όγκου

Πολύ κοντά στην επιστροφή ο ΛεΒέρτ – Eλάχιστους μήνες μετά από την αφαίρεση καρκινικού όγκου

Ευχάριστα νέα έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για την υγεία του Καρίς ΛεΒέρτ και τους Πέισερς, καθώς ο ταλαντούχος γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στην δράση άμεσα, μόλις λίγους μήνες έπειτα από την αφαίρεση ενός καρκινικού όγκου από τα νεφρά του.

Ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ είχε σοκαριστεί πριν μερικούς μήνες στην είδηση ότι ο Καρίς ΛεΒέρτ είχε καρκινικό ογκίδιο στα νεφρά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για να το αφαιρέσει. Από ότι φαίνεται όμως, τα χειρότερα πέρασαν για τον ταλαντούχο γκαρντ/φόργουορντ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο ΛεΒέρτ είναι κάθε μέρα και καλύτερα και μάλιστα βάσει το σχεδιασμού που υπάρχει από το ιατρικό επιτελείο των Πέισερς αναμένεται να επιστρέψει την φετινή σεζόν στα παρκέ!

Ο ΛεΒερτ είχε δώσει το παρών  στις προπονήσεις των Πέισερς πριν μερικές εβδομάδες, με την Ιντιάνα τότε να τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία βιασύνη να επιστρέψει.

Τέλος, το σκεπτικό της Ιντιάνα να μην πιέσει τον ΛεΒέρτ δεν έχει αλλάξει, ωστόσο με βάση τα τελευταία ιατρικά δεδομένα είναι πλέον πολύ πιθανό να αγωνιστεί πάλι στο ΝΒΑ κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ