Φαβορί για να αποκτήσουν τον Γκρίφιν οι Νετς

Φαβορί για να αποκτήσουν τον Γκρίφιν οι Νετς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, οι Μπρούκλιν Νετς βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της απόκτησης του Μπλέικ Γκρίφιν, που έμεινε επίσημα ελεύθερος από τους Πίστονς.

Επίσημα ελεύθερος από τους Ντιτρόιτ Πίστονς έμεινε ο Μπλέικ Γκρίφιν, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα στο πλευρό των Ίρβινγκ, Χάρντεν και Ντουράντ στους Νετς.

Σύμφωνα με τα Αμερικανικά ΜΜΕ, από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Γκρίφιν θα μείνει ελεύθερος υπήρξαν αρκετές ομάδες που τον συμπεριέλαβαν στη λίστα τους, μεταξύ των οποίων ήταν οι Μπλέιζερς, οι Γουόριορς, οι Λέικερς, οι Χιτ, οι Κλίπερς και οι Σέλτικς.

Ο Αμερικανός σέντερ ωστόσο φαίνεται πως προτιμάει να αγωνιστεί στο Μπρούκλιν, πιστεύοντας ότι στη συγκεκριμένη ομάδα θα έχει πιο πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει έναν τίτλο, αλλά και να έχει έναν σημαντικό ρόλο, καθώς οι Νετς δεν έχουν αρκετές επιλογές στην γραμμή των ψηλών.

Τη φετινή σεζόν ο Γκρίφιν μέτραγε με την φανέλα των Πίστονς 12.3 πόντους, 5.2 ασίστ και 3.9 ριμπάουντ σε κατά μέσο όρο 31 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ