Χιτ : Εκτός ομάδας ο Λέοναρντ λόγω αντισημιτικών σχολίων

Χιτ : Εκτός ομάδας ο Λέοναρντ λόγω αντισημιτικών σχολίων

Ο Μέγιερς Λέοναρντ χρησιμοποίησε μερικά ρατσιστικά και προσβλητικά σχόλια κατά του ευραϊκού πληθυσμού την ώρα που έπαιζε video games, με τους Μαϊάμι Χιτ να μη του το συγχωρούν και να τον βγάζουν εκτός ομάδας.

Σάλος έχει προκληθεί στο NBA τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Μέγιερς Λέοναρντ των Μαϊάμι Χιτ χρησιμοποίησε ρατσιστικά και προσβλητικά σχόλια κατά του ευραϊκού πληθυσμού την ώρα που έπαιζε video games.

Αμέσως, έγινε… πανικός στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με τον Λέοναρντ να πληρώνει ακριβά τα σχόλια του καθώς οι Χιτ ανακοίνωσαν πως ο έθεσαν εκτός ομάδας επ’ αορίστον.

«Οι Μαϊάμι Χιτ καταδικάζουν τη χρήση οποιαδήποτε μορφή λεκτικού μίσους. Το να το ακούγεται από έναν παίκτη της ομάδας είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό και επώδυνο για όλους εκείνους που εργάζονται εδώ, καθώς και για τις μεγαλύτερες κοινότητες της Νότιας Φλόριντα, των Μαϊάμι Χιτ και του ΝΒΑ. Ο Μέιερς Λέοναρντ τίθεται εκτός ομάδας επ ‘αόριστον. Οι Μαϊάμι Χιτ θα συνεργαστούν με το NBA ενώ διεξάγει την έρευνά του» ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση των Χιτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ