Βασικός, καθοριστικός και… clutch ο Ποκουσέφσκι στη νίκη των Θάντερ (116-108)

Βασικός, καθοριστικός και… clutch ο Ποκουσέφσκι στη νίκη των Θάντερ (116-108)

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του βασικός κόντρα στους Μάβερικς και πραγματοποίησε μια σπουδαίε εμφάνιση, ενώ ήταν αυτός που καθάρισε το παιχνίδι για τους Θάντερ, οι οποίοι νίκησαν με 116-108.

Στο πρώτο ματς της καριέρας του στο ΝΒΑ ως starter, ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι βοήθησε τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να νικήσουν με 116-108 τους Ντάλας Μάβερικς, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να είναι εκείνος που καθάρισε το παιχνίδι στο φινάλε με τρίποντο.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Πόκου» έμαθε λίγο πριν από το ματς ότι θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Μαρκ Ντάιγκνολτ, μετά την επιστροφή του μάλιστα από την G-League και πραγματοποίησε την κορυφαία και πιο γεμάτη εμφάνιση στο ΝΒΑ, όντας καθοριστικός στα τελευταία λεπτά και βοηθώντας την Οκλαχόμα να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι στο Ντάλας, που έπαιξε χωρίς τους Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Ο νεαρός Σέρβος φόργουορντ είχε 14 πόντους από 2/5 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 4/4 βολές (οι πρώτες του βολές στο ΝΒΑ), 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και δύο λάθη σε 29:53, με το δεύτερο τρίποντό του να γράφει το 110-103 στα 53.8″ και υποχρέωσε σε ήττα τους Μάβερικς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ