Φοβερός και τρομερός ο Ποκουσέφσκι, εύκολη νίκη για Μάβερικς (Vid)

Φοβερός και τρομερός ο Ποκουσέφσκι, εύκολη νίκη για Μάβερικς (Vid)

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του απέναντι στους Μάβερικς, όμως οι Θάντερ ηττήθηκαν εύκολα με127-106.

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του πραγματοποίησε ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι κόντρα στους Μάβερικς, έχοντας 21 πόντους στην ήττα των Θάντερ με 106-127 από το Ντάλας του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος μετά από μια σχεδόν βδομάδα επέστρεψε και πάλι στη δράση.

Ο Σέρβος φόργουορντ ξεκίνησε για ακόμα μία φορά στην βασική πεντάδα και ήταν απολαυστικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 21 πόντους με 8/17 σουτ (3/10 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη σε 34 λεπτά συμμετοχής, όντας ο κορυφαίος της ομάδας του.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Ποκουσέβσκι δεν συνοδεύτηκε πάντως και από νίκη, με το Ντάλας να είναι καλύτερο και να φτάνει δίκαια και άνετα στο θετικό αποτέλεσμα, να βελτιώνει το ρεκόρ του και να κυνηγάει την 6η θέση στη Δυτική Περιφέρεια. Ο Ντόντσιτς με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Πορζίνγκις να προσθέτει 20 πόντους και τον Χάρνταγουεϊ 19 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ