Ποκουσέφσκι : «Ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο σπίτι μου»

Ποκουσέφσκι : «Ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο σπίτι μου»

Ο Σέρβος μίλησε για την προσαρμογή του στο ΝΒΑ και για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό.

Δεύτερη σπίτι χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Ο Σέρβος των Οκλαχόμα Θάντερ ανέφερε ότι εξελίχτηκε στον Ολυμπιακό και θέλει να μοιάσει στο στυλ του Κόμπε Μπράιαντ.

Οι δηλώσεις του Αλεξέι Ποκουσέφσκι:

Για το ΝΒΑ: «Πάντα είχα όνειρο το ΝΒΑ και έγινε πραγματικότητα. Στο ΝΒΑ πρέπει πάντα να τα δίνεις όλα»

Για τα παιδικά χρόνια: «Μεγάλωσα στην Σερβία, στο Νόβι Σαντ. Ο πατέρας, θείος , αδερφός και η μητέρα μου έπαιζαν μπάσκετ. Έχω μπάλα στα χέρια απο το πρώτο έτος της ζωής μου. Στη Σερβία παντού υπάρχει γήπεδο μπάσκετ. Ίσως επειδή έχουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες και έτσι πολλά παιδιά ασχολούνται με το άθλημα. Από 8 χρονών ήθελα να παίξω στο ΝΒΑ».

Για τα πρότυπα του: «Μικρός έβλεπα τον Κόμπι. Όμως θέλω να έχω το στυλ μου».

Για τον Ολυμπιακό: «Στην Ελλάδα άρχισα να παίζω με παιδιά αλλά και άντρες.  Δεν ήταν εύκολο στην Αθήνα γιατί ήμουν μόνος μου. Στον Ολυμπιακό ήταν απίστευτοι και ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Έμαθα την γλώσσα, έκανα φίλους και νιώθω πως είναι το 2ο σπίτι μου»

Για το draft: «Δεν περίμενα να είμαι στο 17.αλλά ήμουν ενθουσιασμένος και τις μέρες πριν το draft δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Την βραδιά του draft όμως ήμουν ήρεμος, δεν αισθανόμουν πίεση και ήταν μία τέλεια νύχτα, που θα θυμάμαι για πάντα».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Με τον Γιάννη μιλήσαμε λίγο στην Ελλάδα, με βοήθησε και ανυπομονώ να παίξουμε αντίπαλοι στο ΝΒΑ».

Για Γιόκιτς: «Φώναξε το όνομα μου πριν το μεταξύ μας ματς και μιλήσαμε. Είναι σπουδαίος και ένιωσα ωραία που μίλησα στη γλώσσα μου».

Για τους Θάντερ: «Εδειξαν ότι με πιστεύουν, με θέλουν.  Σε κάθε παιχνίδι δείχνουν πόσο με θέλουν. Είναι ομάδα με μέλλον»

Για τον στόχο του: «Να γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ