Ρέτζι Μίλερ : «Ο Κάρι μου θυμίζει τον Τζόρνταν»

Ρέτζι Μίλερ : «Ο Κάρι μου θυμίζει τον Τζόρνταν»

Ο Ρέτζι Μίλερ μίλησε για τον Στέφεν Κάρι αναφέροντας πως ο σταρ των Γουόριορς του θυμίζει τον Μάικλ Τζόρνταν με τον τρόπο που έχει επηρεάσει το άθλημα.

Ο Στεφ Κάρι έγραψε ιστορία με τους Γουόριορς αφού πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «πολεμιστών» ξεπερνώντας τον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν.

Για τον 33χρονο σούπερ σταρ του Γκόλντεν Στέιτ μίλησε στο ESPN ο Ρέτζι Μίλερ, ο οποίος τόνισε πως ο Κάρι του θυμίζει τους Μάικλ Τζόρνταν, Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Σακίλ Ο’Νιλ και Άλεν Άιβερσον, με τον τρόπο που έχει αλλάξει το παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Ρέτζι Μίλερ για τον Στεφ Κάρι:

«Ο Στεφ μοιάζει με τον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, με τον Σακίλ Ο’Νιλ, με τον Μάικλ Τζόρνταν και με τον Άλεν Άιβερσον. Αυτοί είχαν αλλάξει την ιστορία του αθλήματος. Άλλαξαν την οπτική του παιχνιδιού αλλά και τον τρόπο που αυτό παίζεται. Είναι ο καλύτερος σουτέρ στην ιστορία του αθλήματος.

Πάντα πίστευα πως ο Ντράζεν Πέτροβιτς ήταν ο καλύτερος, επειδή παίζαμε στην ίδια θέση και τον είχα παρακολουθήσει να αγωνίζεται. Παρόλα αυτά, ο Στεφ έχει πάει το σουτ σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ