Αντετοκούνμπο : «Θέλω να βοηθήσω τους Μπακς να πάρουν ένα πρωτάθλημα»

Αντετοκούνμπο : «Θέλω να βοηθήσω τους Μπακς να πάρουν ένα πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε πως στόχος του είναι να βοηθήσει τους Μιλγουόκι Μπακς να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στις συνήθειές του, στον Λεμπρόν Τζέιμς, στα αδέρφια του, αλλά και στους στόχους του με τους Μπακς, τονίζοντας πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα του κερδίσει ένα πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά είπε: «Είναι ένας μαραθώνιος, όχι ένα σπριντ. Πρέπει να κάνουμε υπομονή, να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε καλές συνήθειες και να διασκεδάζουμε. Προσωπικά, κερδίζοντας στην κανονική περίοδο μας βοηθάει, αλλά νομίζω αυτό που μας βοηθάει περισσότερο είναι όταν συναντάμε αντιξοότητες.

Ξέρεις, να κερδίσεις πέντε ματς στη σειρά, να χάσεις πέντε ματς στη σειρά. Το να έχεις τα πάνω και τα κάτω σου. Να μάθεις πως να είναι να έχεις τα πάνω και τα κάτω σου, γιατί όταν θα πας στα playoffs δεν θα υπάρχουν πολλές τέτοιες στιγμές.

Θα κερδίσεις ένα ματς, θα χάσεις ένα ματς, μπορεί να κερδίσεις δύο παιχνίδια και μετά να χάσεις δύο ματς. Πρέπει να μάθεις πως να επιστρέφεις όταν είσαι πεσμένος. Οπότε αυτό με νοιάζει περισσότερο σε αυτή τη σεζόν».

Για τα φετινά playoffs: «Τα δύο τελευταία χρόνια ήμασταν συνεχώς στα πάνω μας. Την πρώτη χρονιά κερδίσαμε 60 αγώνες και τη δεύτερη μπορούσαμε να φτάσουμε στις 70. Ήταν όμορφα, το διασκεδάσαμε. Αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετράει είναι που θα τερματίσεις. Θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος, θέλω μία ημέρα να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει ένα πρωτάθλημα».

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι δύσκολο να παίζουμε χωρίς την παρουσία των φιλάθλων μας. Ο κόσμος έρχεται να μας στηρίξει γιατί αυτό είναι το μπάσκετμπολ. Ηταν τόσο διασκεδαστικό που στα δύο τελευταία παιχνίδια μας ήρθε κόσμος στο γήπεδο.

Για την παρουσία του Τζρου Χόλιντεϊ: «Φέραμε ένα τύπο στην ομάδα για να χειρίζεται την μπάλα στα δύσκολα. Θα κάνει την σωστή κίνηση για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Γι’ αυτό τον φέραμε στην ομάδα, να γίνει ένας ηγέτης και να πάρει τη σωστή απόφαση για όλους. Γινόμαστε καλύτεροι, ήμαστε νεότεροι σε σχέση με πέρσι, αλλά βελτιωνόμαστε.

Για τον αδερφό του, Θανάση: «Είναι ένας υπέροχος αδερφός. Κάθε φορά πριν από κάθε αναμέτρηση, μου λέει: “Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να το διασκεδάσουμε, να περάσουμε καλά στο παιχνίδι. Φυσικά θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει, αλλά ως ο μεγάλος αδερφός σου, θέλω να σε βλέπω να χαμογελάς”.

Οπότε με σπρώχνει, θέλει να γίνομαι καλύτερος, αλλά όσο το διασκεδάζω θα μπορώ να κάνω για άλλα 20 χρόνια. Αν σταματήσω να το διασκεδάζω και λειτουργώ σαν να είναι δουλειά, τότε δεν θα μπορώ να το κάνω για αρκετό καιρό. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορείς να πάρεις από τον μεγάλο αδελφό σου».

Για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Νομίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη Λίγκα. Είναι ο πρωταθλητής και όσο είσαι ο πρωταθλητής, είσαι ο καλύτερος. Δεν με νοιάζει ποιος είναι ο MVP, ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ, αν είσαι ο πρωταθλητής στην καλύτερη ομάδα, νομίζω ότι είσαι ο καλύτερος στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ