Σίξερς – Θάντερ 121-90: Αρνητικό ρεκόρ για την Οκλαχόμα, σε ρηχά νερά ο Ποκουσέφσκι

Σίξερς – Θάντερ 121-90: Αρνητικό ρεκόρ για την Οκλαχόμα, σε ρηχά νερά ο Ποκουσέφσκι

Με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι να μένει στους 8 πόντους, η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ συνετρίβη με σκορ 121-90 στη Φιλαντέλφια από τους Σίξερς.

Οι Θάντερ συνεχίζουν να απογοητεύουν τη φετινή σεζόν και κόντρα στους Σίξερς γνώρισαν και πάλι μια βαριά ήττα με 121-90. Πλέον πρόκειται για την 14η συνεχόμενη ήττα για τους Θάντερ, οι οποίοι ισοφάρισαν το αρνητικό τους ρεκόρ από τότε που μετακόμισαν από το Σιάτλ στην Οκλαχόμα Σίτι

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού είχε 8 πόντους (2/5 δίποντα, 1/6 τρίποντα και 1/2 βολές), 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 5 λάθη σε 29:38 συμμετοχής.

Από την άλλη, ο Τζοέλ Εμπίντ δεν είχε αντίπαλο σε άμυνα και επίθεση και οι Σίξερς έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση, παραμένοντας στο κυνήγι της πρώτης θέσης της Ανατολικής Περιφέρειας.

Η ομάδα της Οκλαχόμα Σίτι, από την άλλη, έφτασε τις 14 σερί ήττες και ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της που κρατούσε από το 2008, από την πρώτη χρονιά της μετακόμισης από το Σιάτλ δηλαδή, αν και ουδείς ενδιαφέρεται αυτή τη στιγμή για νίκες και θετικά αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ