Ουρά κάνουν οι μνηστήρες για τον Νοά

Ουρά κάνουν οι μνηστήρες για τον Νοά

Ο Γιοακίμ Νοά δεν υπολογίζεται από τους Νιού Γιορκ Νικς και όπως είναι λογικό η περίπτωσή του δεν αφήνει ασυγκίνητες αρκετές ομάδες του ΝΒΑ.

Ο Γιοακίμ Νοά ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η καριέρα του να έχει παρουσιάσει σημαντική κάμψη αν και είναι 32 χρονών Κάθε χρονιά τα νούμερα του παρουσιάζουν καθοδική πορεία, με αποκορύφωμα τη φετινή, αφού έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε 7 μόλις ματς έχοντας 1,7 πόντους και 2 ριμπάουντ μ.ο.

Κάπως έτσι σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, Τίμπεργουλβς, Γουόριορς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ… γλυκοκοιτάζουν τον Γάλλο σέντερ των Νικς., καθώς η εμπειρία του είναι αδιαμφισβήτητη.

Στο Γκόλντεν Στέιτ βλέπουν ένα έλλειμα στη ρακέτα καθώς ο Γουέστ είναι πλέον βετεράνος και αντέχει όνο για μερικά ποιοτικά λεπτά, ενώ οι ΜακΓκι και Πατσούλια δε κάνουν τον Στιβ Κερ να αισθάνεται σιγουριά.

Στην Οκλαχόμα πίσω από τον μαχητικό Στήβεν Άνταμς, υπάρχουν οι Γκραντ και Χουέστις, οπότε σίγουρα ένα παίκτης των παραστάσεων του όγκου και της δυναμικότητας του Νοά σίγουρα μπορεί να προσφέρει στο ροτέισον.

Τέλος στους νεανικούς Λύκους, ο All Star Άντονι Τάουνς δεν κουνιέται από τη βασική πεντάδα όμως η προσθήκη του Νοά στο πλευρό του Ντιένγκ θα γέμιζε το ρόστερ των Τίμπεργουλβς ενόψει των απαιτητικών lay offs.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ