Ο’Νιλ: «Αν ήμουν 29 θα αναρωτιόμουν πως βάζουν τον ΛεΜπρόν πάνω από μένα»

Ο’Νιλ: «Αν ήμουν 29 θα αναρωτιόμουν πως βάζουν τον ΛεΜπρόν πάνω από μένα»

Ο Σακίλ Ο'Νιλ αναφέρθηκε στις δηλώσεις της ιδιοκτήτριας των Λέικερς, η οποία δεν τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία της πεντάδα για την ομάδα του Λος Άντζελες.

Η ιδιοκτήτρια των Λος Άνζελες Λέικερς, Τζίνι Μπας, σε πρόσφατες δηλώσεις της αναφέρθηκε στην κορυφαία 5αδα των «λιμνανθρώπων», αφήνοντας εκτός τον Σακίλ Ο’Νιλ και επιλέγοντας τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο «Σακ», μέσω της εκπομπής του «Big Podcast with Shaq», πήρε θέση, τονίζοντας πως αν ήταν 29 θα αναρωτιόταν για ποιον λόγο κάποιος να επιλέξει τον ΛεΜπρόν αντί εκείνου, ωστόσο στα 49 του, σέβεται τις απόψεις των άλλων.

Οι δηλώσεις του Σακίλ Ο’Νιλ:

«Αγαπάω την Τζίνι Μπας. Δεν θα έλεγα ποτέ κάτι αρνητικό για εκείνη. Μου έδωσε 120, 100 και άλλα 80 εκατομμύρια δολάρια. Δεν έχω πει ποτέ τίποτα αρνητικό για την οικογένεια Μπας. Αν αυτή είναι η γνώμη της, τη σέβομαι. Δεν έχω θυμώσει μαζί της.

Στα 49 πλέον, είμαι πολύ πιο ήρεμος. Αν ήμουν 29, θα έλεγα πως ο ΛεΜπρόν είναι εκεί μόλις 720 ημέρες. Πώς τον βάζουν πάνω από εμένα; Είμαι όμως 49 και έχω μάθει να σέβομαι τη γνώμη των άλλων»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ