Χόλιντεϊ: «Ο Γιάννης σε κάνει να θες να βρεθείς στο γήπεδο μαζί του και να πολεμήσεις γι’ αυτόν»

Χόλιντεϊ: «Ο Γιάννης σε κάνει να θες να βρεθείς στο γήπεδο μαζί του και να πολεμήσεις γι’ αυτόν»

Ο Τζρου Χόλιντεϊ μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναφέροντας πως με τον τρόπο που αντιμετωπίζει την προπόνηση κάνει τους πάντες να θέλουν να βρεθούν στο πλευρό του και να πολεμήσουν για εκείνον.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέροντας πως όταν πηγαίνει στην προπόνηση δουλεύει για ώστε να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο.

Παράλληλα ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως βλέποντας τον καλύτερο παίκτη των Μπακς να δουλεύει τόσο σκληρά τον κάνει να θέλει να μπει στο γήπεδο μαζί του και να πολεμήσει.

Οι δηλώσεις του Τζρου Χόλιντεϊ:

«Είναι κάθε μέρα εδώ, στην προπόνηση και προσπαθεί να γίνει καλύτερος. Όχι μόνο να βελτιωθεί, αλλά να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο. Όταν βλέπεις τον καλύτερο παίκτη της ομάδας σου να δουλεύει τόσο σκληρά, σε κάνει κι εσένα να θες να βγεις στο γήπεδο και να πολεμήσεις για εκείνον.

Θες να πολεμήσεις δίπλα σε έναν τέτοιο παίκτη. Δουλεύει τόσο σκληρά και τον παρακολουθείς μέσα στο παρκέ, να κάνει τα σουτ, τα fadeaways, τα τρίποντα και το κάνει με διάρκεια. Βγαίνει η σκληρή δουλειά του. Είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις αλλά τώρα πρέπει να ξεπεράσουμε το τεστ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ