Κάρι: «Πολλοί δεν περίμεναν πως θα φτάναμε ως εδώ»

Κάρι: «Πολλοί δεν περίμεναν πως θα φτάναμε ως εδώ»

Ο Στέφεν Κάρι μίλησε για τη συμμετοχή των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο play-in tournament του ΝΒΑ, αναφέροντας πως πολλοί περίμεναν τους πολεμιστές πιο κάτω στη βαθμολογία.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Λος Άντζελες Λέικερς τα ξημερώματα της Πέμπτης (205, 05:00) για μάθουμε πια ομάδα θα πάρει την 7η θέση της Δύσης, ενώ ο ηττημένος θα δώσει μάχη για την 8η θέση με τον νικητή του Σαν Αντόνιο Σπερς-Μέμφις Γκρίζλις.

Ο Στέφεν Κάρι μίλησε για τους «πολεμιστές», αναφέροντας πως πολλοί ήταν εκείνοι που δεν τους πίστεψαν και θεωρούσαν ότι θα τερματίσουν πολύ πιο χαμηλά από ότι συνέβη.

Οι δηλώσεις του Στέφεν Κάρι:

«Ελπίζω όλοι να άκουσαν τις συζητήσεις. Ακόμα και τώρα τα ίδια λέγονται που θα παίξουμε με τους Λέικερς και ίσως μετά τους Σανς ή τους Τζαζ μέσα από το τουρνουά.

Πολλοί θεωρούσαν πως θα τερματίσουμε πολύ, πολύ κάτω στη βαθμολογία μετά τον τραυματισμό του Κλέι (Τόμπσον). Δεν περίμεναν πως θα φτάναμε ως εδώ. Υπάρχουν λοιπόν πολλά πράγματα που τριγυρίζουν στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί τελικά και να συνεχίσουμε ακόμα παραπέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ