Λέικερς – Σανς 100-113: Μυθική 47αρα του Μπούκερ, έστειλε σπίτι τους Λέικερς και ΛεΜπρόν (vid)

Λέικερς – Σανς 100-113: Μυθική 47αρα του Μπούκερ, έστειλε σπίτι τους Λέικερς και ΛεΜπρόν (vid)

Ο Ντέβιν Μπούκερ πραγματοποίησε ανεπανάληπτη εμφάνιση στο Λος Άντζελες και οδήγησε τους Σανς στη νίκη με 113-100 κόντρα στους Λέικερς κάνοντας το 4-2 στη σειρά.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών σε ακόμη ένα ματς της σειράς, ηττήθηκαν μέσα στο Staples Center από τους Φοίνιξ Σανς με 100-113 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των playoffs, με τους ήλιους να περνάνε δίκαια και να πετάνε έξω τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για πρώτη φορά στην καριέρα του στον πρώτο γύρο.

Το Φοίνιξ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας τους Νάγκετς, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι. Όσον αφορά το ματς, ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν συγκλονιστικός, σκοράροντας 22 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο όταν όλοι οι Λέικερς είχαν 14, ενώ το ματς πήγε στραβά και πάλι από το ξεκίνημα για τους λιμνάνθρωπους, οι οποίοι έχασαν τον Ντέιβις και πάλι μετά από 5 λεπτά λόγω του τραυματισμού στον προσαγωγό. Από εκεί και πέρα οι Σανςν κυριάρχησαν και με τον Μπούκερ σε μια φοβερή βραδιά άλωσαν για δεύτερη φορά το Staples Center έκαναν το 4-2 και έστειλαν τον Βασιλιά για… πρόωρες διακοπές.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Ντέβιν Μπούκερ με 47 πόντους από 7/12 δίποντα, 8/10 τρίποντα, 9/9 βολές, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 μπλοκ, ενώ για τους ηττημένους ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέτυχε 29 πόντους από 8/16 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 4/6 βολές, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ, ενώ οι Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ και Ντένις Σρούντερ έβαλαν από 19 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ