Απίστευτοι Χοκς υπέταξαν τους Σίξερς και έκαναν το… μπρέικ (128-124)

Απίστευτοι Χοκς υπέταξαν τους Σίξερς και έκαναν το… μπρέικ (128-124)

Οι Ατλάντα Χοκς πραγματοποίησαν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, προηγήθηκαν ακόμα και με 26 πόντους, πήραν όμως τη νίκη με σκορ 128-124 κάνοντας το μπρέικ και το 1-0.

Οι Ατλάντα Χοκς δεν πήγαν στη Φιλαδέλφεια για… τουρισμό, αλλά για να παλέψουν στα ίσα τους Σίξερς, κάτι που έκαναν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους ημιτελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας, επικρατώντας με σκορ 128-124, κάνοντας το μπρέικ και το 1-0.

Οι παίκτες του Νέιτ ΜακΜίλαν ήταν καταπληκτικοί στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, κάνοντας ό,τι θέλουν τους αντιπάλους τους, και φτάνοντας να προηγούνται ακόμα και με 26 πόντους. Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς έβγαλε αντίδραση στην τελευταία περίοδο, όμως ήταν αργά, χάνοντας το παιχνίδι.

Κορυφαίος για τα «γεράκια» ο Τρέι Γιανγκ με 35 πόντους και 10 ασίστ, ενώ πολύτιμες βοήθειες του έδωσαν οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Τζον Κόλινς που είχαν από 21 έκαστος. Από την άλλη πλευρά, ο Τζοέλ Εμπίιντ ήταν εκείνος που προσπάθησε περισσότερο με 39 ποντούς, ενώ 21 είχε ο Σεθ Κάρι και 20 ο Τομπάιας Χάρις.

Οι Χοκς ξεκίνησαν φουριόζοι την αναμέτρηση, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους, με τον Γιανγκ να κάνει ό,τι θέλει, μαζί με τον Μπογκντάνοβιτς, την άμυνα των Σίξερς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να βρουν ούτε επιθετικά ρυθμό. Έτσι η διαφορά έφτασε ακόμα και τους 26 πόντους.

Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Νέιτ ΜακΜίλαν διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, μέχρι που ο Εμπίιντ αποφάσισε να βγει μπροστά και να κάνει την αντεπίθεση. Όμως ήταν πλέον αργά, ο χρόνος δεν έφτανε, και παρά την καλή τέταρτη περίοδο της Φιλαδέλφεια, η Ατλάντα έκανε το μπρέικ, το 1-0 στη σειρά και πλέον θα μπει με διαφορετικό «αέρα» στο Game 2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ