Χόλιντεϊ στη θέση του Πολ στην Team USA

Χόλιντεϊ στη θέση του Πολ στην Team USA

Αρνητική ήταν τελικά η απάντηση του Κρις Πολ στην Team USA, με τον Τζρου Χόιλιντεϊ να αναμένεται να πάρει τη θέση του.

Στροφή 180 μοιρών για τον Κρις Πολ, ο οποίος αν και αρχικά έδειχνε θετικός στην κλήση της USA Basketball, τελικά απάντησε αρνητικά και δεν θα ενισχύσει την Εθνική των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ωστόσο, το κενό που προέκυψε στη θέση «1» καλύφθηκε άμεσα με τον Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος θα βρει στην Team USA τον συμπαίκτη του στα «Ελάφια», Κρις Μίντλετον.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ οι έντεκα παίκτες από την 12άδα των ΗΠΑ στο Τόκιο, έχουν «δεσμευτεί» και πρόκειται για τους: Τζρου Χόιλιντεϊ (Μιλγουόκι Μπακς), Κέβιν Λοβ (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Κρις Μίντλετον (Μιλγουόκι Μπακς), Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν (Μπρούκλιν Νετς), Ντέβιν Μπούκερ (Φοίνιξ Σανς), Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ), Ντρέιμοντ Γκριν (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Μπράντλεϊ Μπιλ (Ουάσινγκτον Ουίζαρντς), Τζέισον Τέιτουμ (Μπόστον Σέλτικς) και Ντάμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς).

Ο Χόλιντεϊ διανύει την πρώτη του χρονιά στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς, έχοντας υψηλά ποσοστά ευστοχίας (50.3) και μέσο όρο 17,7 πόντους, 6,1 ασίστ σε 59 αγώνες με τα «Ελάφια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ