Σανς – Κλίπερς 104-103: Ματσάρα στο Φοίνιξ, λύτρωσε τους Σανς ο Έιτον και… 2-0 (vid)

Σανς – Κλίπερς 104-103: Ματσάρα στο Φοίνιξ, λύτρωσε τους Σανς ο Έιτον και… 2-0 (vid)

Οι Σανς επικράτησαν και στο δεύτερο παιχνίδι των Κλίπερς με 104-103, έκαναν το 2-0 στη σειρά και έβαλαν πολύ δύσκολα στην ομάδα του LA. Λυτρωτής ο Έιτον, μέτριοι Μπούκερ και Τζορτζ.

Τρομερά πράγματα έγιναν στο Φοίνιξ στο Game 2 της σειράς, με τους Σανς να παίρνουν την νίκη με 104-103 χάρη σε alley oop κάρφωμα του ΝτιΆντρε Έιτον με 7 δέκατα του δευτερολέπτου να μένουν για το τέλος, κάνοντας το 2-0 στην σειρά με τους Κλίπερς σε έναν τελικό στη Δυτική Περιφέρεια που τα είχε όλα.

Οι δυο ομάδες προσέφεραν μια μοναδική παράσταση στο Φοίνιξ με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που χαμογέλασαν στο φινάλε παρότι βρέθηκαν να χάνουν 1 δευτερόλεπτο πριν ολοκληρωθεί το ματς με 103-102. Ο λόγος ήταν ο Ντι Άντρε Έιτον, ο οποίος πέτυχε ένα απίστευτο, μοναδικό καλάθι και χάρισε τη νίκη στους «ήλιους» που απέκτησαν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο Κάμερον Πέιν με 29 πόντους και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Σανς, με τον Έιτον να προσθέτει 24 πόντους και 14 ριμπάουντ και τον Ντέβιν Μπούκερ 20 πόντους (αλλά με 5/16 σουτ). Για τους Κλίπερς, ο Τζορτζ είχε 26 πόντους, ο Ρέτζι Τζάκσον 19 πόντους και ο Ίβιτσα Ζούμπατς 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ