Λόπεζ: «Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Γιάννη»

Λόπεζ: «Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Γιάννη»

Ο Μπρουκ Λόπεζ μίλησε για τη νίκη των Μπακς επί των Χοκς και τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι απλά αναντικατάστατος.

Με δεδομένη την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο (υπερέκταση αριστερού γονάτου) οι Μπακς έπρεπε να βρουν λύσεις και να καλύψουν το τεράστιο κενό που θα άφηνε ο Greek Freak. Μια από αυτές ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ, ο οποίος με 33 πόντους (ρεκόρ καριέρας στα playoffs) οδήγησε τα «ελάφια» στη νίκη επί της Ατλάντα με 123-112, που φέρνει το Μιλγουόκι μια νίκη μακριά από τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Λόπεζ δήλωσε έτοιμος να κάνει ότι του ζητήσει η ομάδα, ενώ υποστήριξε πως κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Έλληνα άσο:

«Έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση και να δείξουμε ποιοι είμαστε. Ερχόμασταν από δύο άσχημα παιχνίδια στην Ατλάντα και αυτό έπρεπε να αλλάξει. Παίξαμε δυνατά σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο στόχος μου είναι να μπαίνω στο ματς και να βοηθάω την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Το σημαντικό για την νίκη σήμερα, είναι ότι όλοι μπήκαμε στο παιχνίδι, παίξαμε σκληρά στην άμυνα, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε ενέργεια και το διασκεδάσαμε.

Ο Χόλιντεϊ ήταν εκεί, μας βοήθησε και δημιουργούσε ευκαιρίες για όλους μας. Διάβαζε την αντίπαλη άμυνα και έπαιρνε αποφάσεις. Μας έδωσε την σπίθα για να φτάσουμε στη νίκη σήμερα. Με την απουσία του Γιάννη διασκέδασα τον ρόλο που μου δόθηκε σήμερα. Ειδικά με παίκτες σαν τον Χόλιντεϊ που δημιουργούν ευκαιρίες και τραβούν την άμυνα πάνω τους, ήταν πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό για εμένα.

Το να έχουμε ως ομάδα και ως παίκτες αυτοπεποίθηση, ξέροντας ότι έχουμε περάσει διάφορα μέσα στην χρονιά, είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε τα όριά μας. Είμαι προετοιμασμένος να κάνω ό,τι μου ζητήσει η ομάδα. Πρέπει όλοι να κάνουμε το βήμα παραπάνω, φυσικά κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Γιάννη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ