NBA: Θέλουν τον Κάιλ Λάουρι οι Νιού Όρλιανς Πέλικανς (pic)

NBA: Θέλουν τον Κάιλ Λάουρι οι Νιού Όρλιανς Πέλικανς (pic)

Βασικός στόχος των Πέλικανς για τη θέση του βασικού πόιντ-γκαρντ, είναι ο Κάιλ Λάουρι ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους Ράπτορς.

Αρκετές ήταν οι φήμες περί αποχώρησης από τους Ράπτορς που συνόδευαν τον Κάιλ Λάουρι τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και μεσούσης της σεζόν 2020-21.

Παρόλα ο 35χρονος γκαρντ έμεινε άλλη μια χρονιά στην ομάδα του Καναδά, όμως αυτή ήταν και η τελευταία του αφού ο ίδιος έκρινε πως ο κύκλος του στο Τορόντο έχει φτάσει στο τέλος του.

Ο Λάουρι αναμένεται να μείνει ελεύθερος αυτήν την offseason έπειτα από μια 9ετή θητεία στους «Ράπτορες» (με τους οποίους κατέκτησε και το πρωτάθλημα του 2019), όπερ και σημαίνει πως ουκ ολίγες ομάδες θα ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του. Η πρώτη ομάδα που έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία της να προσεγγίσει τον έμπειρο περιφερειακό είναι οι Νιού Όρλιανς Πέλικανς.

Οι «Πελεκάνοι» ψάχνονται για την απόκτηση ενός καλού πλέι-μέικερ που θα πλασιώσει στην αρχική πεντάδα τους Ζάιον Ουίλιαμσον και Μπράντον Ίνγκραμ την ώρα που ο Λόνζο Μπολ δείχνει να είναι «φευγάτος» από την «Πόλη της Τζαζ».

Φέτος, ο Λάουρι έπαιξε μόλις σε 46 παιχνίδια στην κανονική περίοδο του NBA, αριθμώντας 17.2 πόντους με 43.6% στα σουτ εντός πεδιάς, 39.6% στα τρίποντα και 87.5% στις βολές, 5.4 ριμπάουντ, 7.3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 34.8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

The Pelicans are reportedly interested in Kyle Lowry. 👀 pic.twitter.com/06RQ2616Gw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ