Η αυτοθυσία του Γιάννη: Έπαιζε άρρωστος στα δύο τελευταία ματς!

Η αυτοθυσία του Γιάννη: Έπαιζε άρρωστος στα δύο τελευταία ματς!

Πληροφορίες από την Αμερική, αποκαλύπτουν πως μια εξαιρετικά έντονη αφυδάτωση ταλαιπωρούσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Game 5 και 6 των τελικών!

Ό,τι και να πει κανείς για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους φετινούς νικηφόρους τελικούς του NBA είναι λίγο. Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής όχι μόνο της ομάδας του αλλά και ολόκληρης της σειράς κερδίζοντας επάξια το βραβείο MVP των τελικών.

Μάλιστα, μια αποκάλυψη που έκανε το «Athletic», δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην προσπάθεια του «Greek Freak».

Σύμφωνα, λοιπόν, με την γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα, ο Αντετοκούνμπο ταλαιπωρείτο από έντονους πόνους μετά το Game 5 της σειράς, δείγμα της έντονης αφυδάτωσης που είχε υποστεί.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου παραπονέθηκε για τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο στομάχι ψιθυρίζοντας «δε μπορώ» με αποτέλεσμα να αποχωρήσει αμέσως για τα αποδυτήρια πριν καλά-καλά περάσουν μερικά δευτερόλεπτα.

Εν τέλει επέστρεψε μισή ώρα αργότερα αφού, όπως μόλις αποκάλυψε το «Athletic», του χορηγήθηκε ειδικός ορός.

Παρόλα αυτά, οι ενοχλήσεις συνέχισαν να υπάρχουν και στο Game 6 αφού ουκ ολίγες φορές κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες Gatorade τόσο στα τάιμ άουτ όσο και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε μετά το τέλος του αγώνα προκειμένου να αντέξει τους πόνους στο σώμα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ