Γιάννη, ο πλανήτης και το μπάσκετ υποκλίνεται στο μεγαλείο σου

Γιάννη, ο πλανήτης και το μπάσκετ υποκλίνεται στο μεγαλείο σου

Νίκος Γκάλης, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Βασίλης Σπανούλης και... όλος ο κόσμος υποκλίθηκε χθες στον πρωταθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Από χθες, ο Γιάννης είναι ο «Πλανητάρχης» του παγκοσμίου μπάσκετ. Ο άνθρωπος που ανέβασε τους Μπακς και όλο το Μιλγουόκι στο Έβερεστ του μπάσκετ, μετά από 50 ολόκληρα χρόνια.

Με μία «θρυλική» εμφάνιση στο Game 6, σημειώνοντας 50 πόντους, ο Greek Freak κατάφερε να γράψει ιστορία και να δώσει στα «ελάφια» μόλις το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, παίρνοντας και αναμενόμενα… σπίτι του το βραβείο του MVP των τελικών.

Ο Γιάννης είδε όλο τον κόσμο να… παραμιλά και να του υποκλίνεται. Από τον «Θεό» Νικό Γκάλη, στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Σακίλ Ο’ Νιλ. Όλος ο μπασκετικός και μη πλανήτης, χειροκρότησε το επίτευγμα του πλέον πρωταθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Δείτε λοιπόν 10 σπουδαίες δηλώσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Νίκος Γκάλης: «Γιάννη, είσαι αληθινός μαχητής που κατέκτησες με το σπαθί σου την κορυφή του κόσμου. Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Μας κάνεις όλους περήφανους. Συγχαρητήρια, για τις επιδόσεις και το ήθος σου, συνέχισε έτσι», ήταν τα αποθεωτικά λόγια του «Γκάνγκστερ» για το αγαπημένο παιδί του ελληνικού μπάσκετ.

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Συγχαρητήρια Γιάννη Αντετοκούνμπο! Το κέρδισες αυτό το γ@@@μένο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο «Βασιλιάς».

Βασίλης Σπανούλης: «Συγχαρητήρια Γιαννάρα! Η σκληρή δουλειά σου, η αφοσίωση σου, ο χαρακτήρας σου, η επιμονή και υπομονή που έδειξες όταν τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελες ανταμείφθηκαν με το πρωτάθλημα! Και εις ανώτερα!», έγραψε ο «θρύλος» του ελληνικου μπάσκετ.

Σακίλ Ο’ Νιλ: «Συγχαρητήρια Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σε ευχαριστώ που έφερες το Old School μπάσκετ πίσω. Υπάρχει μόνο ένας Superman πλέον και αυτός είσαι εσύ. Κυριάρχησες. Ουάου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σακ.

Μπιλ Ράσελ: «Συγγνώμη που έπρεπε να απουσιάζω και φέτος, λόγω κορωνοϊού. Γιάννη κατέκτησες απόλυτα δίκαια το βραβείο «Μπιλ Ράσελ». 50 πόντοι και 14 ριμπάουντ. Έκλεισες τι σειρά με τον καλύτερο τρόπο. Μακάρι να μπορούσα να στο παραδώσω ο ίδιος. Συγχαρητήρια, Μπακς στα 6», έγραψε ο «θρύλος» του NBA, ο οποίος συνόδευσε τα λόγια του με ένα βίντεο.

Γιώργος Πρίντεζης: «Πρότυπο αθλητη-Πρότυπο ανθρωπου!!! Συγχαρητήρια Γιάννη Αντετοκούνμπο σε σενα κ την οικογενεια σου για ό,τι έχεις καταφέρει», ανέφερε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Στεφ Κάρι: «Απόλαυσα το μεγαλείο. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! Συγχαρητήρια αδερφέ», ανέφερε ο Στεφ Κάρι.

Μάτζικ Τζόνσον: «Προσοχή ΛεΜπρόν… Ο Ντουράντ και ο Γιάννης έρχονται για τον θρόνο σου», ανέφερε ο «θρύλος» των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον.

Σι Τζέι ΜακΚόλουμ: «Δεν πιστεύω πως θα δούμε ξανά έναν παίκτη σαν τον Γιάννη. Ένας τρομερός παίκτης και ένας τρομερός άνθρωπος. Ένα φανταστικό παιδί και ένα… τέρας», ανέφερε ο γκαρντ των Μπλέιζερς.

Πάου Γκασόλ: «50 πόντους, 14 ριμπάουντ, 5 μπλοκ. Τίποτα περισσότερο! MVP, MVP, MVP!!!», ανέφερε ο Πάου Γκασόλ ο οποίος μάλιστα σχολίασε στο «θρυλικό» ποστ του Κόμπε, όταν ο Black Mamba προκαλούσε τον Γιάννη να κατακτήσει το πρωτάθλημα, με τον Ισπανό να αναφέρει: «Τα κατάφερε, αδερφέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ