Οι Μπακς πληρώνουν το buy out του Καλαϊτζάκη – Πόσα χρήματα θα πάρει ο Παναθηναϊκός

Οι Μπακς πληρώνουν το buy out του Καλαϊτζάκη – Πόσα χρήματα θα πάρει ο Παναθηναϊκός

Οι Μιλγουόκι Μπακς ενημέρωσαν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ότι θα κάνουν χρήση του buy out που υπάρχει στο συμβόλαιο του νεαρού γκαρντ – Πόσα χρήματα θα βάλουν στα ταμεία τους οι Πράσινοι.

Στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ είναι έτοιμος να μετακομίσει ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι τον επέλεξαν στο Νο.60 του ντραφτ, ενημέρωσαν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ότι θα κάνουν χρήση του buy out, που υπάρχει στο συμβόλαιο του νεαρού γκαρντ.

Ο 22χρονος θα μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και θα γίνει συμπαίκτης με τους Γιάννη και Θανάση Αντεντοκούνμπο, με τον Παναθηναϊκό να βάζει στα ταμεία του 300.000 δολάρια.

Οι Πράσινοι θα έχουν όφελος και από το ετήσιο συμβόλαιο του Γιώργου Καλαϊτζάκη και θα εξοικονομήσουν περίπου άλλα 50.000 ευρώ. Ο νεαρός γκαρντ θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και να αγωνιστεί δίπλα στον MVP των τελικών, Γιάννη Αντεντοκούνμπο, αλλά και στους υπόλοιπους παίκτες των Μπακς. Στους πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Μια σπουδαία μεταγραφή για τον 22χρονο, με το συνολικό όφελος για τον Παναθηναϊκό να ανέρχεται στις 350.000 ευρώ. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είχαν προνοήσει και είχαν βάλει NBA out στο συμβόλαιο του Καλαϊτζάκη, με τους Μπακς να το ενεργοποιούν και να κάνουν δικό τους τον νεαρό γκαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ