Σίλβερ – «Κατανοώ τη θέση του Λεμπρόν για τα play-in»

Σίλβερ – «Κατανοώ τη θέση του Λεμπρόν για τα play-in»

Ο Άνταμ Σίλβερ τόνισε πως η θέση του Λεμπρόν Τζέιμς για τα play-in είναι απόλυτα σεβαστή.

Ο Άνταμ Σίλβερ είχε πρόσφατα συζήτηση με τον Λεμπρόν Τζέιμς και ένα από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν τα play-in.

Ο «Βασιλιάς» είχε εκφράσει δημοσίως την αντίθεσή του στο συγκεκριμένο φορμάτ και ο κομισάριος της λίγκας δήλωσε ότι είναι απόλυτα σεβαστή και κατανοητή η θέση του 36χρονου, όμως από την άλλη θέλουν να το δοκιμάσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Μιλήσαμε με τον Λεμπρόν για το συγκεκριμένο θέμα. Κατανοώ τη θέση του. Ειδικά, αν αναλογιστεί κάποιος πόσα παιχνίδια έπαιξε το 2020 και πόση επιβάρυνση είχε. Σε μία τέτοια περίπτωση δεν θες η σεζόν να τραβήξει περισσότερο λόγω των play-in. Αλλά, νομίζω ότι ο ΛεΜπρόν καταλαβαίνει τη λογική μας», ανέφερε αρχικά ο Άνταμ Σίλβερ στο «ΤΜΖ» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Στην τελική, η Ένωση Παικτών του ΝΒΑ ενέκρινε το φορμάτ των play-in και για την επόμενη σεζόν. Όλοι θέλουμε να δοκιμάσουμε τα play-in για ακόμη μία φορά, σε ένα κανονικό πρόγραμμα, που δεν θα έχει επηρεαστεί από την πανδημία. Όπως και να ‘χει, θα είμαστε έτοιμοι για ενδεχόμενες αλλαγές, εφόσον αυτές χρειαστούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ