Μπακς – Ανακοίνωσαν τον Καλαϊτζάκη

Μπακς – Ανακοίνωσαν τον Καλαϊτζάκη

Παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς είναι και επίσημα ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο οποίος άφησε τον Παναθηναϊκό για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είναι και επίσημα πλέον παίκτης των Μιλγούκι Μπακς και ξεκινά να ζει το όνειρο του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Πριν λίγες μέρες οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, Μιλγουόκι Μπακς, επέλεξαν στο νούμερο 60 του NBA Draft 2021 τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, τον 22χρονο περιφερειακό που έπαιξε τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό.

O Καλαϊτζάκης ήταν ο μοναδικός Έλληνας που βρέθηκε στις 60 επιλογές του Draft και ετοιμάζεται να κυνηγήσει το μεγάλο όνειρο του ΝΒΑ.

Πολύ πιθανό είναι ο 22χρονος Έλληνας γκαρντ να αγωνιστεί και στο προσεχές Summer League με τους Μπακς, που θα διεξαχθεί 8-17/8 στο Λας Βέγκας.

Έτσι, πλέον ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είναι έτοιμος να μετακομίσει στο Μιλγουόκι και να αφήσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα εισπράξει 300.000 δολάρια για να τον παραχωρήσει.

Ο Καλαϊτζάκης αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό από το 2016, ενώ την σεζόν 2019-2020 παραχωρήθηκε δανεικός στην Λιθουανική Νεβέζις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ