Ο Μάρκανεν θέλει να αποχωρήσει από τους Μπουλς

Ο Μάρκανεν θέλει να αποχωρήσει από τους Μπουλς

Ο Λάουρι Μάρκανεν θέλει να φύγει από τους Σικάγο Μπουλς, όπως δήλωσε σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο.

Ο Λάουρι Μάρκανεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τους Σικάγο Μπουλς. Ο Φινλανδός πάουερ φόργουορντ είναι restricted free agent αυτό το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δεχθεί προσφορά από άλλη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά το Σικάγο θα έχει την δυνατότητα να την ισοφαρίσει και να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Ο οργανισμός του Ιλινόις έχει κινηθεί δυναμικά σε αυτή την ελεύθερη αγορά, κάνοντας δικούς του, τους ΝτεΜάρ Ντερόζαν και Λόνζο Μπολ, ενώ στην ομάδα υπάρχουν ήδη οι Ζακ Λαβίν και Νίκολα Βούτσεβιτς.

Ο Μάρκανεν είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει κατά την διάρκεια της σεζόν, καθώς είχε χάσει την θέση του βασικού και ο χρόνος συμμετοχής του είχε μειωθεί δραστικά.

Ωστόσο, τώρα επιβεβαίωσε την πρόθεσή του, με δηλώσεις του στον συμπατριώτη του δημοσιογράφο, Άντι Σίπιλα. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχουμε προσφορές από αρκετές ομάδες. Θέλω μια νέα αρχή στην καριέρα μου στο ΝΒΑ κάπου αλλού…».

Ο Μάρκανεν βρίσκεται στο Σικάγο από το 2017, με την ομάδα του Ιλινόις να τον επιλέγει στο νούμερο εφτά του ντραφτ. Ο 24χρονος θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με τους Σάρλοτ Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν να έχουν δείξει το πιο ζεστό ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ