Για πάντα «στρατιώτης» του Μαϊάμι ο 41χρονος Χάσλεμ (pic, vid)

Για πάντα «στρατιώτης» του Μαϊάμι ο 41χρονος Χάσλεμ (pic, vid)

Ο Γιουντόνις Χάσλεμ ανανέωσε το... αιώνιο συμβόλαιό του με τους Μαϊάμι Χιτ και θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της ομάδας για 19η σερί χρονιά.

Μπορεί η μπογιά του Γιουντόνις Χάσλεμ να έχει περάσει εδώ και καιρό, όμως ο ίδιος δε λέει να τα παρατήσει και ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Μαϊάμι Χιτ για ακόμα μία σεζόν.

Έτσι, ο 41χρονος πλέον φόργουορντ, θα αποτελέσει μέλος της ομάδας της Φλόριντα για 19η σερί χρονιά μένοντας πιστός στον σύλλογο που τον διάλεξε το 2003 (κι ας μην επιλέχθηκε ποτέ από κάποια ομάδα στο Draft του 2002).

Γέννημα θρέμα του Μαϊάμι, αφού εκεί γεννήθηκε, μεγάλωσε, φοίτησε και στο οποίο συνεχίζει την επαγγελματική του καριέρα, ο Χάσλεμ τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει ενεργό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας, αλλά παραμένει σημαντικός για τις τάξεις και τα αποδυτήριά της, συνεισφέροντας στις προπονήσεις, βοηθώντας τους νεαρότερους και αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο μεταξύ διοίκησης και παικτών.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής του NBA (2006, 2012, 2013) έχει αγωνιστεί σε 859 ματς της κανονικής περιόδου με 7,6 πόντους και 6,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και σε άλλα 147 παιχνίδια των playoffs με 5,7 πόντους και 5.6 ριμπάουντ.

Να σημειωθεί πως στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν, την 2002-03 είχε ξεκινήσει από τη Γαλλία με τη φανέλα της Σαλόν-Σαόν, προτού υπογράψει με το Μαϊάμι στο οποίο συνεχίζει ακάθεκτος μέχρι και σήμερα.

Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι καταφέρνοντας, ωστόσο, να πρωταγωνιστήσει αφού αποβλήθηκε μετά από μία αψιμαχία με τον Ντουάιτ Χάουαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ