Ο Χάσλεμ γίνεται μέλος εκλεκτής παρέας

Ο Χάσλεμ γίνεται μέλος εκλεκτής παρέας

Ο «θρύλος» των Μαϊάμι Χιτ, Γιουντόνις Χάσλεμ, αναμένεται να ενταχθεί σε ένα ιδιαίτερα κλειστό γκρουπ παικτών, μετά και τη ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη έναν χρόνο

Ο Γιουντόνις Χάσλεμ θα είναι και του χρόνου παίκτης των Μαϊάμι Χιτ, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του για ακόμα μία χρονιά. Ο 41χρονος φόργουορντ είναι μέλος της ομάδας από το καλοκαίρι του 2003 και βρίσκεται πλέον στο κυνήγι ενός ιδιαίτερα σπάνιου ρεκόρ.

Εάν, λοιπόν, ο Χάσλεμ παίξει έστω και ένα παιχνίδι τη σεζόν 2021-22, θα ενταχθεί στο κλειστό γκρουπ των Τιμ Ντάνκαν, Ντιρκ Νοβίτσκι, Κόμπι Μπράιαντ και Τζον Στόκτον, έχοντας παίξει 19 ή και περισσότερες σεζόν στο NBA με μια συγκεκριμένη ομάδα. Θα είναι μάλιστα, μόλις ο πέμπτος παίκτης που εντάσσεται στη συγκεκριμένη λίστα.

Ο βετεράνος ψηλός έχει αγωνιστεί συνολικά σε 859 ματς της κανονικής περιόδου με 7.6 πόντους και 6.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο συν 147 παιχνίδια ακόμη για τα playoffs με 5.7 πόντους και 5.6 ριμπάουντ. Έχει στην τροπαιοθήκη του τρία δαχτυλίδια πρωταθλητή (2006, 2012, 2013).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ