Μονομαχία μεταξύ Πρίτσαρντ και Τζέιμς με τον πρώτο να πετυχαίνει 92 πόντους και τον δεύτερο 63! (vid)

Μονομαχία μεταξύ Πρίτσαρντ και Τζέιμς με τον πρώτο να πετυχαίνει 92 πόντους και τον δεύτερο 63! (vid)

Πέιτον Πρίτσαρντ και Μάικ Τζέιμς έδωσαν το παρόν σε ερασιτεχνικό τουρνουά των ΗΠΑ και φρόντισαν να προσφέρουν μια μοναδική παράσταση σκοραρίσματος

Ένα από τα ιστορικότερα ερασιτεχνικά τουρνουά έλαβαν χώρα στο Πόρτλαντ όπου ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς Πέιτον Πρίτσαρντ και ο free agent Μάικ Τζέιμς έδωσαν το παρόν δείχνοντας πως ως επαγγελματίες μπορούν να κάνουν στην κυριολεξία ό,τι θέλουν σε τέτοιες καταστάσεις.

Έτσι, ο δευτεροετής περιφερειακός των «Κελτών» έκανε ένα διάλειμμα από το Summer League και… ξεσάλωσε «βομβαρδίζοντας» τα καλάθια με 92 πόντους!

Παρόλα αυτά, σε ανάλογα… εξωπραγματικά επίπεδα κινήθηκε και ο Μάικ Τζέιμς ο οποίος σταμάτησε στους 63 (!) την ώρα που συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις και τους αγώνες επίδειξης στην προσπάθειά του να βρει ομάδα στο NBA.

Για την ιστορία, η ομάδα του Πρίτσαρντ επικράτησε της αντίστοιχης του Τζέιμς με το αρκετά ευρύ σκορ 165-163. Άλλωστε, τέτοια τουρνουά διακρίνονται για την επιδεξιότητα των αθλητών που συμμετέχουν χωρίς να πραγματοποιούνται υπό επαγγελματικές συνθήκες.

Να σημειωθεί πως στο ίδιο τουρνουά ο Αϊζάια Τόμας είχε πετύχει 81 πόντους σε ένα προ ημερών παιχνίδι, δείχνοντας πιο αποφασισμένος από ποτέ να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ