Ο Φουρνιέ επίσημα στους Νιου Γιορκ Νικς

Ο Φουρνιέ επίσημα στους Νιου Γιορκ Νικς

Ο Εβάν Φουρνιέ από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται και επίσημα στους Νιου Γιορκ Νικς, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα της Νέας Υόρκης.

Για μία ακόμη χρονιά θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς.

Αυτή ειναι η 10η σεζόν που αγωνίζεται ο Γάλλος γκαρντ στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο πρόσφατο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο είναι έτοιμος για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Την περσινή χρονιά ο Φουρνιέ αρχικά αγωνίστηκε στους Μάτζικ, ωστόσο ολοκλήρωσε την σεζόν με την φανέλα των Μπόστον Σέλτικς. Με την ομάδα της Βοστώνης πραγματοποίησε 21 εμφανίσεις τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα πλέι οφ του ΝΒΑ και είχε κατά μέσο όρο 14.2 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ.

Ο πρόεδρος των Νιου Γιορκ Νικς σε δήλωση του φάνηκε αρκετά ικανοποιημένος σχετικά με την απόκτηση του Γάλλου γκαρντ και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θεωρήσαμε πως ο Φουρνιέ θα ήταν μια πολύ σημαντική προσθήκη, όταν άνοιξε η Free Agency, και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα είναι μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ