Φουλάρουν για Ρόντο και Τζόρνταν οι Λέικερς (pic)

Φουλάρουν για Ρόντο και Τζόρνταν οι Λέικερς (pic)

Φαβορί για την απόκτηση των Ραζόν Ρόντο και Ντιάντρε Τζόρνταν είναι οι Λος Άντζελες Λέικερς σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα

Οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν στην κορυφή του NBA και για αυτό το λόγο κινούνται ενεργά τον φετινό καλοκαίρι προκειμένου να ενισχύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόστερ τους.

Μετά την απόκτηση του Ράσελ Γουέστμπρουκ αλλά και του Καρμέλο Άντονι, οι «Λιμνάνθρωποι» συνεχίζουν απτόητοι στην αγορά και βρίσκονται πολύ κοντά στο να προσθέσουν στο ρόστερ τούς Ραζόν Ρόντο και Ντιάντρε Τζόρνταν σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN.

Ο πρώτος έπαιξε την περσινή σεζόν στους Ατλάντα Χοκς και εν συνεχεία στους Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ πριν λίγο καιρό έγινε ανταλλαγή στους Μέμφις Γκρίζλις από τους οποίους δεν υπολογίζεται και έτσι φαίνεται πως θα επιστρέψει στην ομάδα που είχε καταλυτικό ρόλο στο πρωτάθλημα του 2020.

Από την άλλη ο Ντιάντρε Τζόρνταν, μετά από μια χρονιά με μηδαμινή συμμετοχή στους Νετς, μετρά μέρες στο Μπρούκλιν και οι Λέικερς τον έχουν στο στόχαστρο με σκοπό να ανεβάσουν επίπεδο τη φροντλάιν τους.

Ωστόσο, η περίπτωση του 33χρονου σέντερ δεν είναι εύκολη αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο τριών ακόμα χρόνων και συνολικών αποδοχών που «αγγίζουν» τα 30 εκατομμύρια δολάρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ