Ρόντμαν – Ετοιμάζεται ταινία για το διήμερο στο Λας Βέγκας το 1998 (pic)

Ρόντμαν – Ετοιμάζεται ταινία για το διήμερο στο Λας Βέγκας το 1998 (pic)

Ο Ντένις Ρόντμαν έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα media με την πολυτάραχη ζωή του κι ετοιμάζεται να δει τα όσα συνέβησαν στο Λας Βέγκας ένα διήμερο του 1998 να βγαίνουν στη «μεγάλη οθόνη».

Πολλοί λένε ότι ένα βράδυ του Ντένις Ρόντμαν ισοδυναμεί με ολόκληρη τη ζωή πολλών ανθρώπων και υπάρχει αρκετή δόση αλήθειας σε αυτό. Ο «worm» έχει παντρευτεί τον εαυτό του ντυμένος νύφη, έχει κάνει επικά πράγματα σε κλαμπ στο Λας Βέγκας ανάμεσα στα παιχνίδια των τελικών με τη Γιούτα, χωρίς να επηρρεαστεί η απόδσή του στο ελάχιστο.

Το πιο πολυσυζητημένο όμως παραμένει άλλο, που ήρθε ξανά στο προσκήνιο στο τρίτο επεισόδιο του «The Last Dance», το διήμερό του στο Λας Βέγκας με την Κάρμεν Ηλέκτρα σε πιο πρώιμη φάση της σεζόν 1998. Στο ντοκιμαντέρ για τον MJ είχαν ειπωθεί τα εξής:

«Όταν ο Ντένις θέλει να πει κάτι ήξερα ότι δεν ήθελα να το ακούσω με τίποτα. Οπότε γυρίζει και μου λέει: ‘Θέλω διακοπές’. Κοιτάζω τον Φιλ και μου λέει: ‘Θέλει διακοπές. Θέλει λίγο χρόνο να ξεκουραστεί’. Και απαντάω: ‘Φιλ, κοίτα να δεις κάτι. Αν κάποιος θέλει γαμ….ες διακοπές, τότε θέλω και εγώ.’ Αμέσως κοιτάξαμε τον Ντένις και τον ρωτήσαμε: ‘Τι θα κάνεις τελικά;’ και μας είπε: ‘Θέλω να πάω στο Λας Βέγκας.

Αμέσως είπα στον Τζάκσον ‘Φιλ αν του δώσεις διακοπές δεν πρόκειται να τον ξαναδείς’ και εκείνη τη στιγμή τον ρώτησε: ‘Ντένις, μπορούν οι διακοπές σου να είναι για 48 ώρες;’ και είπε: ‘Δεν έχω άλλη επιλογή. Θα πάρω ό,τι μου δώσετε. 48 ώρες λοιπόν; 48 ώρες!’ και εγώ επέμενα: ‘Δεν πρόκειται να δεις αυτόν τον τύπο και πάλι πίσω σε 48 ώρες.’ Αμέσως έφυγε από την προπόνηση, πήγε στο αεροδρόμιο και ούτε τον είδαμε και ούτε τον ακούσαμε για 48 ώρες. Δεν επέστρεψε όπως είχε πει. Έπρεπε να τον σηκώσουμε από το κρεβάτι για να έρθει».

Aπό την πλευρά της η πρώην σύζυγος του Ρόντμαν, Κάρμεν Ηλέκτρα: «Ακούσαμε να χτυπάει η πόρτα. Ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν. Και αμέσως κρύφτηκα! Δεν ήθελα να με δει έτσι όπως ήμουν. Οπότε κρύφτηκα τυλιγμένη με το σεντόνι πίσω από τον καναπέ. Και τον άκουσα να λέει: ‘Έλα έχουμε προπόνηση».

Τα όσα έζησε τότε ο Ρόντμαν θα αποτελέσουν αντικείμενο της ταινίας «48 hours in Vegas», με τον ίδιο να εξιστορεί την ιστορία, όπως ακριβώς τη θυμάται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ