Σρέντερ – Πιθανός λόγος αποχώρησης του από τους Λείκερς ο Ντέιβις

Σρέντερ – Πιθανός λόγος αποχώρησης του από τους Λείκερς ο Ντέιβις

Ο Ντένις Σρέντερ ίσως και να μην έφυγε τελικά λόγω χρημάτων από τους Λέικερς, με δημοσίευμα από την Αμερική να κάνει λόγο για κακή συνεργασία με τον Άντονι Ντέιβις.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς περίμεναν πως ο Ντένις Σρέντερ θα δεχόταν την τετρατή επέκταση συμβολαίου αξίας 84 εκατομμυρίων δολαρίων, που του προσέφεραν, όμως εκείνος αρνήθηκε καταλήγοντας εν τέλει στους Σέλτικς με μονοετές συμβόλαιο 5.9 εκατομμυρίων.

Οι λόγοι πίσω από την άρνηση του Γερμανού φαινόταν να είναι οικονομικοί, καθώς περίμενε ότι θα λάβει ένα ποσό μεταξύ 100 και 120 εκατομμυρίων για τα επόμενα 4 ή 5 χρόνια, ενδέχεται βέβαι να μην ήταν αποκλειστικά τέτοιας φύσεως.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Bleacher Report» ένας από τους βασικούς λόγους αποχώρησής του από τους «λιμνανθρώπους» φαίνεται πως ήταν η κακή του συνεργασία με τον Άντονι Ντέιβις. Ο «φρύδιας» είχε εκφράσει τον προβληματισμού του για τον τρόπο παιχνιδιού του γκαρντ, καθώς έβλεπε να τον αξιοποιεί πολύ λιγότερο και με λάθος τρόπο στο ποστ σε σχέση με τον Ραζόν Ρόντο την πρωταθληματική σεζόν του 2020. Είναι ενδεικτικό πως οι δυο τους είχαν μέσα στη σεζόν μόλις ένα επιτυχημένο alley-hoop.

Ο πάουερ φόργουορντ είδε τη διοίκηση να φέρνει πίσω τον Ραζόν και λογικά θα δει περισσότερες μπάλες προς τη ρακέτα τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ