Έξαλλος ο Μπάρκλεϊ – «Είναι εγωιστές, άλλοι έχαναν τις δουλειές τους ή πέθαιναν!»

Έξαλλος ο Μπάρκλεϊ – «Είναι εγωιστές, άλλοι έχαναν τις δουλειές τους ή πέθαιναν!»

Έξω φρενών είναι ο Τσάρλς Μπάρκλεϊ με τους αντιεμβολιαστές παίκτες του NBA, δηλώνοντας πως είναι εγωιστές την ώρα που ο υπόλοιπος κόσμος υποφέρει

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ είναι ένας από τους ανθρώπους που δε θα μασήσουν τα λόγια τους και θα εκφράσει την άποψή του είτε αυτή είναι σωστή είτε λάθος.

Ο άλλοτε σπουδαίος φόργουορντ του NBA μιλώντας σε podcast, αναφέρθηκε στους παίκτες της Λίγκας που δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν, κάνοντας λόγο για εγωισμό από πλευράς τους την ώρα που ο υπόλοιπος κόσμος υπέφερε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπάρκλεϊ:

«Είναι εγωιστές. Ήταν από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμο, λαμβάνοντας κανονικά τους μισθούς τους για να παίζουν σε άδεια γήπεδα όταν άλλοι έχαναν τις δουλειές τους ή πέθαιναν από την ασθένεια.

Θεωρώ ότι είναι εγωιστικό να μην προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να επιστρέψει στην κανονικότητα και να βγάλει αυτές τις ανόητες μάσκες και να πάει για φαγητό σε ένα γεμάτο εστιατόριο.

Έχω ακούσει αυτούς τους χαζούς που μιλάνε για τσιπάκια και έχω ακούσει να λένε ότι η κυβέρνηση θέλει να μας παρακολουθεί παντού. Η κυβέρνηση μπορεί να μας ακολουθεί έτσι κι αλλιώς. Όλοι έχουν κινητά. Και, δεύτερον, τι είναι αυτό που κάνεις και φοβάσαι επειδή σε παρακολουθούν;»

Να σημειωθεί πως το NBA έχει μπει σε καθεστώς υποχρεωτικού εμβολιασμού ενώ όσοι αθλητές, παράγοντες και γενικότερα μέλη των ομάδων δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα, υποχρεούνται σε υποβολή καθημερινών τεστ, αυστηρή χρήση μάσκας σε εγκαταστάσεις και αποστολές και θα πρέπει να διατηρούν απόσταση από τους υπόλοιπους, ενώ όποιος έρθει σε επαφή με κρούσμα, μπαίνει σε καραντίνα επτά ημερών.

Βέβαια, η πορεία του εμβολιασμού στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη πάει αρκετά καλά αφού το 90% των αθλητών έχουν εμβολιαστεί ενώ Νικς, Νετς και Γουόριορς έχουν απαγορεύσει την είσοδο στις εγκαταστάσεις τους σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί λόγω της νομοθεσίας που ισχύει σε Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ