Κοντά στους πληγέντες από τον τυφώνα Αΐντα πρώην παίχτες των Πέλικανς

Κοντά στους πληγέντες από τον τυφώνα Αΐντα πρώην παίχτες των Πέλικανς

Ο Τζρου Χολιντέι και άλλοι πρώην παίκτες των Πέλικανς δεν έμειναν αδιάφοροι βλέποντας τη συνέπειες του τυφώνα Αΐντα κι έσπευσαν να βοηθήσουν.

Ο τυφώνας Αΐντα σάρωσε τον προηγούμενο μήνα τη Νέα Ορλεάνη και γενικά όλη την Πολιτεία της Λουιζιάνα και ο Τζρού Χολιντέι δεν έμεινε απλός παρατηρητής των εξελίξεων. Μαζί με τη γυναίκα του, Λόρεν άρχισαν να συγκεντρώνουν τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης, για να ενισχύσουν ανθρώπους που ήρθαν αντιμέτωποι με τη μανία της φύσης.

Την προσπάθειά τους ενίσχυσαν και άλλοι πρώην πσυμαίκτες του Τζρου στους «Πελεκάνους». Χάρη και στη βοήθεια των Λάνγκστον Γκάλογουέι, Τζαλίλ Όκαφορ και Φρανκ Τζάκσον έχουν ήδη συγκεντρωθεί κι αναμένεται να σταλούν 4 φορτηγά με ήδη ανάγκης, 200 γεννήτριες, 200 φιάλες γκαζιού κσι δωροεπιταγές για τρόφιμα και βενζίνη.

Την ίδια στιγμή τα νέα που έρχονται από τις ΗΠΑ δεν είναι ευχάριστα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι 900.000 σπίτια δεν έχουν ρεύμα αυτή τη στιγμή σε όλη τη Λουιζιάνα, με τα προβλήματα ηλεκτροδότησης να εκτιμάται ότι θα παραμείνουν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ