Μίτσελ – «Αν παίζαμε πλήρεις στα playoffs θα παίρναμε το πρωτάθλημα»

Μίτσελ – «Αν παίζαμε πλήρεις στα playoffs θα παίρναμε το πρωτάθλημα»

Ο Μίτσελ ανέφερε σε συνέντευξή του στο TheAthletic πως οι Γιούτα Τζαζ θα κατακτούσαν το περσινό πρωτάθλημα, αν δεν υπήρχαν τραυματισμοί σε σημαντικούς παίκτες του ροτέισον.

Την πεποίθησή του ότι οι Γιούτα Τζαζ θα κατακτούσαν το περσινό πρωτάθλημα εξέφρασε ο ηγέτης τους, Ντόνοβαν Μίτσελ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TheAthletic.

Ο Αμερικανός σούπερ σκόρερ στάθηκε στους τραυματισμούς σε σημαντικούς παίκτες του ροτέισον, που δεν κατέστησαν δυνατή την πορεία προς τον τίτλο.

Θυμίζουμε πως οι Μορμόνοι τελείωσαν την κανονική περίοδο, έχοντας το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρο το ΝΒΑ, αλλά στα playoffs σταμάτησαν πάνω στους Λος Άντζελες Κλίπερς, ένα βήμα πριν τους τελικούς της Δύσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μίτσελ:

«Σίγουρα η περυσινή σεζόν ήταν περίεργη. Είχαμε τόσα πολλά διαφορετικά εμπόδια, ξέχωρα από τον δικό μου τραυματισμό στον αστράγαλο. Δεν θέλω να υποτιμήσω αυτό που έκαναν οι Σανς, οι Μπακς ή οι Κλίπερς, αλλά αισθάνομαι πως αν ήμασταν υγιείς θα φτάναμε στους τελικούς. Και αισθάνομαι ότι θα κατακτούσαμε τον τίτλο. Αλλά είναι εύκολο να λες τι θα γινόταν «ΑΝ» συνέβαινε κάτι. Είναι εύκολο να το λες αυτό.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχει έρθει η ώρα. Έχει έρθει η ώρα μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, απλώς πρέπει να βγούμε έξω και να δουλέψουμε. Πρέπει να έχουμε την ίδια «φωτιά» που είχαμε πέρυσι στην κανονική περίοδο, αλλά να καταλάβουμε ότι πέρυσι είχαμε στιγμές που χαλαρώναμε όταν δεν έπρεπε και αφήναμε τις ομάδες να επιστρέφουν στα παιχνίδια.

Δεν πρέπει πλέον να αφήνουμε το πόδι από το γκάζι. Πρέπει να τελειώνουμε έναν αγώνα ή μία σειρά στα playoffs και να κοιτάμε αμέσως το επόμενο. Στο τέλος, δεν θα είμαστε χαρούμενοι μέχρι να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ