Έτοιμος να επιστρέψει στους Ρόκετς ο Ντάντε Έξουμ (pics)

Έτοιμος να επιστρέψει στους Ρόκετς ο Ντάντε Έξουμ (pics)

Οι Χιούστον Ρόκετς βρίσκονται πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με τον Ντάντε Έξουμ για επιστροφή του Αυστραλού στην ομάδα του Τέξας

Όπως όλα δείχνουν το Χιούστον και οι Ρόκετς αναμένεται να συνεχίσουν να αποτελούν τον τρέχοντα σταθμό της καριέρας του Ντάντε Έξουμ.

Ο Αυστραλός περιφερειακός ξεκίνησε την περσινή σεζόν με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς παίζοντας μόλις 6 παιχνίδια και αριθμώντας 5.7 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά ματς.

Τον Ιανουάριο του 2021, υπήρξε μέρος της ανταλλαγής του Τζέιμς Χάρντεν στους Μπρούκλιν Νετς, μιας ανταλλαγής στην οποία συμμετείχαν τέσσερις ομάδες και αρκετοί παίκτες (μεταξύ των οποίων και τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού), με τον Έξουμ να καταλήγει στους Ρόκετς αλλά να μην αγωνίζεται λόγω τραυματισμού και να μένει ελεύθερος.

Τελικά η ομάδα του Τέξας, όντας στην αγορά των ελεύθερων για πόιντ-γκαρντ ελέω και της επικείμενης απομάκρυνσης του Τζον Γουόλ, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη για να συνεχίσει την καριέρα του στις «ρουκέτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ