Συνεχίζει να προπονείται με τους Ρόκετς ο «φευγάτος» Γουόλ (pics)

Συνεχίζει να προπονείται με τους Ρόκετς ο «φευγάτος» Γουόλ (pics)

Ο Τζον Γουόλ έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει την καριέρα του στους Χιούστον Ρόκετς αλλά οι δύο πλευρές συμφώνησαν να δουλέψουν μαζί μέχρι νεωτέρας

Το πέρασμα του Τζον Γουόλ στους Ρόκετς φαίνεται πως θα λήξει άδοξα όμως οι δύο πλευρές δεν έχουν άσχημες σχέσεις.

Ο 31χρονος πόιντ-γκαρντ έχει ξεκαθαρίσει πως δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Τέξας αλλά συμφώνησε να δουλέψει με αυτήν στις προπονήσεις και το training camp μέχρι να βρεθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Μάλιστα, ήδη φημολογείται πως οι Ρόκετς έχουν στα χέρια τους προτάσεις από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, τους Ντιτρόιτ Πίστονς και τους Μαϊάμι Χιτ.

Ο Γουόλ ήρθε στο Χιούστον το καλοκαίρι του 2020, βάζοντας ένα τέλος στη δεκαετή (2010-2020) θητεία του στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά από σοβαρούς τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα.

Τελικά, κατέληξε στους Ρόκετς και παρά το γεγονός πως ατομικά έκανε ένα καλό ξεκίνημα κατά την περσινή σεζόν, το μεγάλο rebuilding που έχουν αποφασίσει να κάνουν οι άνθρωποι του franchise, δεν τον χαροποίησε ιδιαίτερα με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναζητεί την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, προσπαθώντας παράλληλα να μπει σε έναν ίσιο δρόμο μετά και τους σοβαρούς τραυματισμούς των τελευταίων ετών.

Τη σεζόν 2020-21, μέτρησε 20.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 6.9 ασίστ σε 32.2 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο.

— Basketball Forever (@Bballforeverfb) September 15, 2021

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ