«Εξαφάνισαν από sites και Youtube δήλωση του Γιάννη για ρατσισμό στην Ελλάδα»

«Εξαφάνισαν από sites και Youtube δήλωση του Γιάννη για ρατσισμό στην Ελλάδα»

Για προσπάθεια ορισμένων να… εξαφανίσουν μια παλαιότερη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο δίκτυο TNT, κάνει λόγο η Μίριν Φέιντερ στο βιβλίο της με τίτλο «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια».

Η Μίριν Φέιντερ που έχει γράψει το βιβλίο με τίτλο «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια», αναφέρεται στη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα όσα έχει καταφέρει, όμως προχώρησε και σε μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη.

Η συγγραφέας του βιβλίου του Greek Freak σε δήλωση της τόνισε πως ορισμένοι άνθρωποι και ΜΜΕ έχουν… εξαφανίσει μια παλιότερη συνέντευξη του Έλληνα σούπερ σταρ στο δίκτυο TNT, στο οποίο ο Αντετοκούνμπο μιλάει για αρνητική αύρα στην Ελλάδα, αλλά και για έντονο στοιχείο ρατσισμού.

«Ο Γιάννης κρατούσε μέσα του τις εμπειρίες του από το στόχαστρο των ρατσιστών της Αμερικής και της Ελλάδας, μέχρι τη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή The Arena του καναλιού TNT το 2020», αναφέρει η Αμερικανίδα συγγραφέας.

«Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, οπότε η ζωή μπορεί να γίνει ζόρικη για έναν άνθρωπο με τη δική μου επιδερμίδα», είπε (σ.σ. ο Αντετοκούνμπο). «Περπατώντας στις γειτονιές, συναντάς αρνητική αύρα. Και ρατσισμό. Ήταν και παραμένει δύσκολο να μεγαλώνει ένας μαύρος σε μια χώρα όπου σχεδόν όλοι είναι λευκοί. Σε κάνει πολλές φορές να προσποιείσαι και να ξεχνάς ποιος είσαι. Ειδικά αν είσαι γεννημένος στην Ελλάδα όπως εγώ», γράφει η Φέιντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ