Sports Illustrated – Δεύτερος καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Sports Illustrated – Δεύτερος καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Ως τον δεύτερο καλύτερο παίκτη της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ, κατέταξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το γνωστό περιοδικό Sports Illustrated.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την περσινή αγωνιστική περίοδο όντας πρωταθλητής με τους Μιλγουόκι Μπακς και MVP των τελικών απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, πραγματοποιώντας την καλύτερη χρονιά της έως τώρα καριέρας του.

Με τη νέα σεζόν να πλησιάζει, το γνωστό περιοδικό Sports Illustrated, κατέταξε τους δέκα κορυφαίους παίκτες λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, και ο «Greek Freak» βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

Ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται πάνω από τον Έλληνα φόργουορντ είναι ο Κέβιν Ντουράντ, που επέστρεψε για τα καλά έπειτα από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί πριν από δύο χρόνια. Τρίτος κατατάσσεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

«Ο εν ενεργεία πρωταθλητής και νικητής των δυο εκ των τριών τελευταίων MVPs ήταν το μεγαλύτερο φαβορί για το νούμερο 1 εκτός από τον Ντουράντ. Ο Γιάννης δεν είναι ο ορισμός του σκόρερ όμως ποιος άλλος μπορεί να σκοράρει 30 πόντους κάθε βράδυ -και 50 σε ματς NBA Finals ενώ δημιουργεί παιχνίδι για τους συμπαίκτες του. Την ίδια στιγμή, χτυπάει τους αντιπάλους του στο transition. Κανείς άλλος δεν μπορεί να τα κάνει αυτά εκτός από τον Γιάννη», αναφέρει αρχικά το περιοδικό για τον Γιάννη και συνεχίζει:

«Πέτυχε όλα τα παραπάνω, δίχως να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Η ικανότητά του να επιστρέψει γρήγορα έπειτα από τον τραυματισμό του (υπερέκταση γόνατος στο ματς με τους Χοκς) άλλαξε την έκβαση των playoffs και χάρισε στους Μπακς έναν τίτλο. Αυτό δεν πρέπει να λογίζεται ως δεδομένο».

Η λίστα με την πρώτη 10άδα:

10. Καουάι Λέοναρντ, Κλίπερς (από 3)
9. Άντονι Ντέιβις, Λέικερς (από 7)
8. Τζοέλ Εμπίντ, Σίξερς (από 10)
7. Τζέιμς Χάρντεν, Νετς (από 4)
6. Λούκα Ντόντσιτς, Μάβερικς (από 9)
5. Νίκολα Γιόκιτς, Νάγκετς (από 8)
4. Στεφ Κάρι, Ουόριορς (από 5)
3. ΛεΜπρόν Τζέιμς, Λέικερς (από 1)
2. Γιάννης Αντετοκούνμπο (από 2)
1. Κέβιν Ντουράντ (από 6)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ