Αμπντούλ-Τζαμπάρ – «Είναι χαζό και εγωιστικό παίκτες να μην κάνουν το εμβόλιο»

Αμπντούλ-Τζαμπάρ – «Είναι χαζό και εγωιστικό παίκτες να μην κάνουν το εμβόλιο»

Τους παίκτες που δεν θέλουν να εμβολιαστούν κλήθηκε να σχολιάσει ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, με τον «θρύλο» του ΝΒΑ να αναφέρει πως είναι χαζό και εγωιστικό.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει ένταση στο ΝΒΑ, καθώς παίκτες όπως ο Καϊρί Ίρβινγκ και Άντριου Γουίγκινς αρνούνται να εμβολιαστούν, κάτι που σύμφωνα με τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ είναι είναι χαζό και εγωιστικό.

Ο «θρύλος» του ΝΒΑ, τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν μπορούν κάποιοι να βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές συμπαικτών, προπονητών και φιλάθλων, επισημαίνοντας ότι πρέπει να αποχωρήσουν.

Η δήλωση του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ:

«Το ΝΒΑ το ίδιο πρέπει να διασφαλίσει πως οι παίκτες όλοι, όπως και τα τεχνικά επιτελεία, θα πρέπει να είναι εμβολιασμένα, αλλιώς θα πρέπει να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους.

Δεν υπάρχει χώρος για παίκτες που θέλουν να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των συμπαικτών τους, των ανθρώπων του επιτελείου και των φιλάθλων, επειδή δεν μπορούν να κατανοήσουν την σοβαρότητα της κατάστασης.

Είναι χαζή αυτή η δυσπιστία προς τους ειδικούς των αρνητών του εμβολίου, όπως και αυτόν τον εγωισμό τους, αφού βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων γύρω τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ