Γκριν – «Δεν ξέρουμε αν μας θεωρεί φίλους του πια ο Σίμονς»

Γκριν – «Δεν ξέρουμε αν μας θεωρεί φίλους του πια ο Σίμονς»

Ο Ντάνι Γκριν μίλησε στο podcast του για την αποστασιοποίηση του Μπεν Σίμονς από τους Σίξερς και παραδέχθηκε πως δεν ξέρει τι σκέφτεται ο Αυστραλός για τους συμπαίκτες του.

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση στους Σίξερς, με τον Μπεν Σίμονς να έχει κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας και τον Ντάνι Γκριν και τους λοιπούς συμπαίκτες να μην ξέρουν πως να αντιδράσουν.

Ο γκαρντ της ομάδας της «Πόλης της αδελφικής αγάπης» μίλησε, σε podcast που διατηρεί, για το ζήτημα και δεν έκρυψε την πικρία του για τη συμπεριφορά του Αυστραλού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχει σχέση με τον σύλλογο, αλλά με εμάς. Θέλουμε απλώς να τον συναντήσουμε σε προσωπικό επίπεδο, ως άνθρωπο» είπε αρχικά ο Γκριν, για να προσθέσει στην συνέχεια με παράπονο: «Αν ακόμα μας θεωρεί φίλους βέβαια, δεν ξέρουμε πλέον αν ισχύει αυτό.

Ξέρω ότι μιλάει με κάποια από τα άλλα παιδιά. Εγώ δεν έχω επικοινωνία μαζί του. Θα ήθελα όμως να συναντηθούμε και να καθίσουμε να συζητήσουμε ώστε να δούμε τι σκέφτεται. Να του δείξουμε ότι τον καλύπτουμε και θέλουμε να μας καλύπτει και αυτός, να του δώσουμε μία φιλική συμβουλή. Πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως επαγγελματία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ