Δεν παρατά το «όνειρο» του ΝΒΑ ο Βιλντόσα (pic)

Δεν παρατά το «όνειρο» του ΝΒΑ ο Βιλντόσα (pic)

Ο Λούκα Βιλντόσα ανέφερε μετά την εγχείρηση που έκανε στο δεξί του πόδι, πως στόχος του είναι να επιστρέψει και να πείσει μια ομάδα του ΝΒΑ να του δώσει μια ευκαιρία.

Ο Λούκα Βιλντόσα είδε τους Νιου Γορκ Νικς να τον αποδεσμεύουν από την ομάδα, χωρίς να του έχουν δώσει ούτε μία ευκαιρία να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, αλλά δεν τα παρατά.

Ο Αργεντινός γκαρντ υπεβλήθη σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στον δεξί αστράγαλο και τόνισε με μήνυμά του, πως όταν επιστρέψει, θα προσπαθήσει να πείσει έναν από τους 30 οργανισμούς για να του προσφέρουν συμβόλαιο, «κλείνοντας» έτσι οποιοδήποτε σενάριο τον ήθελε να γυρνάει στην Ευρώπη για έναν σύλλογο της Euroleague.

«Γεια σας. Θέλω να σας ενημερώσω πως εγχειρίστηκα στο πόδι, είμαι καλά και όταν μου το επιτρέψουν οι γιατροί, θα ξεκινήσω να αναρρώνω για να παίξω και πάλι μπάσκετ. Είχα δύσκολους μήνες, κουβαλούσα τον τραυματισμού πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και προσπαθούσα να συνεχίσω, όμως κάποια στιγμή απλά δεν άντεχα άλλο.

Ο πόνος ήταν πολύ έντονος και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισα με την οικογένειά μου και με την κοπέλα μου το καλύτερο για την υγεία και για το μέλλον μου. Ευχαριστώ τους Νικς, ήταν εκπληκτικοί απέναντί μου όπως και όσοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα. Η έξοδος από το ΝΒΑ ήταν ένα ραντεβού για αργότερα. Θα κάνω τα πάντα για να γυρίσω, από αύριο κιόλας. Αυτό είναι το όνειρό μου και θα το κυνηγήσω», έγραψε στα social media ο Λούκα Βιλντόσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ