Σκέψεις απόσυρσης του Πόποβιτς στο τέλος της σεζόν

Σκέψεις απόσυρσης του Πόποβιτς στο τέλος της σεζόν

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Bleacher Report, ο Γκρεγκ Πόποβιτς ίσως αποσυρθεί από τους πάγκους στο τέλος της σεζόν 2021-22.

Η σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Γκρεγκ Πόποβιτς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς είναι τέτοια που δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο που να τους δεσμεύει, αλλά είναι ο Αμερικανός προπονητής αυτός που αποφασίζει στο τέλος της σεζόν για το μέλλον.

Αυτή θα είναι η 26η συνεχόμενη χρονιά του 72χρονου στον πάγκο της ομάδας του Τέξας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Bleacher Report, αναμένεται να είναι και η τελευταία του στον χώρο της προπονητικής. Ο Πόποβιτς φέρεται να έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τους πάγκους στο τέλος της σεζόν 2021-22 και μετά από πέντε πρωταθλήματα ΝΒΑ που έχει πανηγυρίσει με τους Σπερς.

Ο ζωντανός θρύλος του μπάσκετ θέλει να καθοδηγήσει τον νεαρό «κορμό» που έχει δημιουργήσει στα «σπιρούνια» και στη συνέχεια θα δώσει την σκυτάλη σε κάποιον νεότερο συνάδελφό του. Ήδη κάποια ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, με τις παλιές δόξες των Σαν Αντόνιο, Τιμ Ντάνκαν και Μανού Τζινόμπιλι να είναι ανάμεσα στους υποψηφίους, με τους βοηθούς του Μπέκι Χάμοντ και Γουίλ Χάρντι να βρίσκονται μέσα στο κάδρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ